maanantai 29. syyskuuta 2014

Lastenhuoneen sisustusta osa 48193649

Nyt on lastehuoneen sisustus saatu melkeimpä lopulliseen päätökseen. Mattona toimii ikeasta ostettu aivan ihana värikäs ja pehmeä pöllömatto. Minusta tämä sopii täydellisesti lastenhuoneeseen. Siinä on tilaa leikkiä ja onhan se nyt paljon mukavempi leikkiä pehmeällä matolla kuin kivi kovalla lattialla. Kun lapset kasvavat he voivat käyttää mielikuvitustaan matolla leikkiessään. 

Molempien lapsien sängyt ovat valkoiset, jotta sopivat sisustukseen. Alexsandran ihana sänky on myöskin peräisin ikeasta. Isojen tyttöjen sänkyyn siirryttiin noin 11 kuukauden iässä. Se kävi silloin todella helposti eikä pikku neiti ole vielä kertaakaan tippunut sieltä. Nukkumaan menotkin ovat käyneet tähän asti ainakin helposti. Altsu ei ole kertaakaan edes karannut sängystä, vaan jää aina kiltisti nukkumaan. Pojan pinnasänky on kirpputorilta ostettu. Mukana saatiin aappa patja ja -petari. Odottelen jo kovasti, että saan pienen käärön ekaa kertaa omaan sänkyyn nukkumaan. Ensimmäisen kuukauden poika varmasti nukkuu aikuisten makuuhuoneessa tuunatussa äitiyslaatikossa. Mutta aika pian aion siirtää hänet isosiskon kanssa samaan huoneeseen. 

Lastenhuoneen aivan ihanat tähtiverhot ovat peräisin Ellos.fi verkkokaupasta. Söpöt pienet tähtilaatikot toimivat lelulaatikkoina. Sopivat täydellisesti minulle, koska en tykkää että kaikki lelut ja tavarat ovat näkyvillä. Laatikoissa on kannet, jotta kaikki lelut ja härpäkkeet saadaan kätevästi piiloon. Molemmilla lapsilla on omat päiväuni viltit. Altsulla tietysti söpö vaaleanpunainen ja pikkumiehellä aivan super söpö viiksi viltti ! 

Vihdoin saatiin seinille myös kauan kaipaamani ikean lack hyllyt. Nyt pehmolelut vahtivat lasten unta ja leikkejä. Toisella hyllyllä on lasten lippalakit ja muutama koriste esine. Legot ja palikat ovat nätisti myös hyllyllä, koska tällä äidillä menee hermot siihen ainaiseen lelujen levittelyyn. Huoneessa ei paljon irto tavaraa ole, niinkuin kuvista huomaatte. Näin yritän pitää huoneen siistinä. 

Lastenhuoneen söpöt pöllö sisustustarrat olen tilannut kidix.fi sivulta. Siellä on paljon super ihania seinätarroja ja paljon muutakin ! Käykää ihmeessä katsomassa, suosittelen. 












Mitä pidätte meidän lastenhuoneesta ? Minun mielestäni se on ihan super ihana <3



Suski

14 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana pieni huone! Mäkin haluun sisustaa meiän pojalle huoneen, mutta kun ei ole huonetta! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kiitos :) sittenku muutatte isompaan asuntoon niin pääset säkin sisustamaan pojalle huonetta :)

      Poista
  2. Ihana! :) mutta mihin se ihana beige tähtimatto on hävinny? 💓 mä mietin sellasta tohon meidän pikkuhuoneeseen sit kun on sen aika et voi ruveta sisustaa vauvan huonetta 😁 t. Irena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos :) tähtimatto siirty meidän keittiöön, kun siellä ei ollu mattoa ollenkaan. Ja ku se oli vähän huono ku liikku ja meni ryttyyn koko aika. uuu kohta teillekkin tulee vauva ;) <3 !

      Poista
    2. Peukut pystyssä että Altsu ja pikkuveikka saa serkun pian ;) <3 t. Irena

      Poista
  3. Nättiä on... teillä on upeat isot ikkunat huoneissa.... voisitko jossain vaiheessa tehdä muustakin kodista postauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai :) Mulla on suunnitteilla muustakin asunnosta kotipostausta, mutta ajan kanssa :)

      Poista
  4. ihanan näköistä! :) varsinkin tuo pöllömatto ja sisustustarra! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih jep. Toi matto on kyl ihana ja pehmee <3 ja noi sisustustarrat mmm ! :)

      Poista