torstai 18. syyskuuta 2014

R baby

Olen etsinyt tulevalle pojalle talveksi haalaria vaikka kuinka pitkään, tuloksetta. Nyt löysin sen ! Merkiltään R baby, elloksen nettikaupasta. Haalari ei ole ihan sitä mitä hain, mutta saa luvan kelvata, eihän se ollut hinnallakaan pilattu. Päätin, että ei pieni vauva tarvitse kovin kallista ja topattua pukua. Pieni tulee nukkumaan ja hengailemaan enimmäkseen autossa tai rattaissa kantokopassa makuupussin sisällä, joten tämä ihana elloksen fleece haalari luulisi riittävän. Mukaan kuuluu lämpöiset fleece hanskat ja töppöset. Ihastuin tähän tähtikuosiin heti kun näin haalarin. Vielä pitäisi vauvalle hommata lämmin pipo ! Meillä on melkein kaikki vauvalle valmiina, jotain pientä pitäisi vielä hankkia. Tuttipulloja pari kappaletta, tutteja (jos vauva tarvitsee) ja vaunuihin vaunusuoja.  LINKKI elloksen sivulle !
Kuvat: ellos.fiNyt olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä tästä haalarista. Hitti vai huti ostos ? Pärjääkö vauvan kanssa fleece puvulla, kun hän on koko ajan kantokopassa makuupussin sisällä tai autossa lämpimässä ?Suski

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana puku! Itse en uskaltaisi pelkällä fleecellä lähteä liikenteeseen, kun aina on näitä muuttujia (kuten auto menee rikki tms.), niin olen ehkä vähän liiankin tarkka pukemaan lasta. Toisaalta jos ei pitkiä matkoja tarvitse autoilla ja koet itse että pärjäätte sillä, niin toki se on sinun valintasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai tuon haalarin alla jotain lämmintä vaatetta ja mukana aina viltti, kaukalopussi tai makuupuss

   Poista
 2. Ihana haalari!! Tähdet ♡ ootko kurkannu jesper junior sivun? Siellä on megasulosia vauvahaalareita myös =) mä postasin just meiän välikauden vaatteet ja mun rakkauden, joka on keltanen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana, ja noi tähdet ;) <3 en oo, täytyykin käydä siellä kurkkimassa :)

   Poista
 3. Aivan ihana!! 😘Mut en löytäny ainakaan kännykällä tuota Elloksen sivuilta, joten pystyisitkö linkittämään tuon puvun? :)

  VastaaPoista
 4. Hei oi eiiiii!! Munkin on tilattava tulokkaalle tuo haalari!
  Kiitos vinkistä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oleppas hyvä vaan ;) Toi on kyllä niin ihana ja tälleen livenä tuntuu tosi hyvältä ja lämpöiseltä <3

   Poista
 5. Ei mun kommentti näköjään tullutkaan, mutta hyvin pärjää tuollaisella fleece-puvulla, jos alle kerran vielä tulee muutakin vaatetta ym ym.

  Itsellä ei omia lapsia ole, mutta kokemusta on kyllä sisaruksen lasten hoidosta jo 11 vuoden edestä, että jotain tietoa kyllä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää :) ja tosiaan kun laittaa vielä makuupussin sisään ja on vaunukopassa niin eiköhän pärjää :)

   Poista
 6. päädyitkö ostamaan elloksen haalarin? onko ollut hyvä? etsiskelen kevätvauvalle haalaria ja kuvittelen että tikkihaalarilla tms tarkenisi. ettei toppaa enää tarvitsisi ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostettiin tämä ja on kyllä hyvä ! Ollaan käytetty jokaisella ulkoilu kerralla ja jos on ollu pakkasta niin ollaan laitettu makuupussin sisään ja pussi kiinni. Että kyllä tuolla pärjää, ainakin meidän kuumakalle.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! pitääkin olla tarkkana jos sattuisi haalari olemaan vielä alessa joulun jälkeen niin ehdottomasti ostan :)

   Poista