sunnuntai 21. syyskuuta 2014

New..... ?!

Viikonloppu meni taas ihan liian nopeasti ! Tuntuu, ettei me keretty tekemään melkein mitään. Perjantai oli jännä päivä. Jännitin koko päivän tulevaa iltapäivää, koska silloin oli luvassa autokauppoja ! Jep, minun opel astra vaihtui ford focus farmari autoon. Tiedättekö miten onnellinen olen, sain vihdoin turvallisen ja luotettavan auton, jolla on todella hyvä ja tasainen ajaa. Autossa on klik klik avain, webasto (ihan loistava talvea varten), ilmastointi, täydellinen huoltokirja, 1.8 tddi kone, uudet kitkarenkaat, todella iso takakontti jonne mahtuu vaikka kahdet tuplarattaat samaan aikaan. Ihan täydellinen pakkaus minulle. Isona plussana ulkonäössä  on myös tummat takalasit, nyt niitä ei tarvitse käydä erikseen tummentamassa. Eihän ole pahan näköinen ? Minulle ainakin kelpaa paremmin kuin hyvin.
Me oltiin Altsun kanssa ihan innoissamme uudesta autosta, nyt on lapsillekkin takana paljon tilaa. Ei tarvitse tunkea kahta pientä lasta pieneen autoon, joka ei välttämättä ole se kaikista turvallisin myöskään. Tähän uuteen farmari autoon luotan täysin. Joskus tulevaisuudessa hommataan uudet isot vanteet alle ja vähän ehkä tuunataan, mutta sitten tulevaisuudessa.  
Kävimme heti perjantaina autokauppojen jälkeen näyttämässä uutta autoa äidilleni ja hänen miehelleen nummelaan. Ei heilläkään mitään pahaa sanottavaa autosta ollut. Vähän aikaa juttelimme heidän kanssaan, joimme kahvit ja katsottiin vain elämää- sarjaa, jonka alkua olenkin odottanut jo pitkään. Pimeän tullessa meidän oli pakko lähteä, jotta pääsisimme edes jotenkin hyvissä ajoin kotiin. Kauppassakin oli käytävä, että saisimme jotain iltaruokaa (meillä on aina hyvät ajat käydä kaupassa). Perjantai päivä meni siis autoillessa ja ihmetellessä. Lauantaina lähdettiin iltapäivästä loviisaan päin. Kriden perhetutut pitävät siellä joka vuosi rapukekkerit ja olemme (minä ja Altsu myös) tätä nykyä vakio kalustoa. Muutaman tunnin kerkesimme siellä oleskelemaan kun oli taas aika lähteä. Pienen lapsen kanssa en halua olla kovin myöhään missään, ymmärrätte varmasti ? Meillä kun on ne tietyt rutiinit joista haluan itse ainakin pitää kiinni. Tietysti välillä voi tehdä poikkeuksia, mutta niitäkin harvoin. Minulle on tärkeää, että pieni pääsee suht ajoissa nukkumaan ja rauhoittumaan omaan kotiin, koska hyvin äkkiä rutiineista poikkeaminen voi sekoittaa pienen pään. Luulempa etten ole ainut kenelle rutiinit ovat tärkeitä ? Kävimme tänään näyttämässä isälleni uutta autoani. Kovasti kehui ja sanoi hyväksi autoksi. Eniten hän oli kuitenkin innoissaan pienestä prinsessasta jonka kanssa leikkiessä ei tainnut kuulla kaikkea mitä me puhuimme. Olen iloinen, että lapsenlapset kiinnostaa, tulisipa hän useammin meillä käymään. Illalla tein elämäni ensimmäistä kertaa lettuja ! Kuvitelkaa, että meillä on ollut lettupannu siitä lähtien kun muutimme yhteen, eli noin kolme vuotta. Koko sinä aikana sille ei ole ollut käyttöä, mutta tänään tein asialle muutoksen. Elämäni ensimmäiset letut maistuivat jopa oikeasti letuilta ! Kelpasivat Altsullekkin ja olihan minun pakko itsekkin niitä vähän maistella. Hyviä oli ja täytyy kyllä tehdä useammin. 


Nyt toivottelen kaikille mukavaa viikon alkua ja toivottavasti kaikilla oli mukava viikonloppu ! :)Suski

2 kommenttia:

  1. Ihan kiva kaara...mahtuu pari muksua kätevästi ;) Asutteko jossain pk-seudulla? Tee joskus isompi asuntopostaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja jep :) Joo asutaan Helsingissä. Asuntopostausta on monesti miettinyt ja suunnitellu mutta aina se on jotenkin jääny. Täytyykin nyt tässä lähiaikoina tehdä sellainen :)

      Poista