tiistai 23. syyskuuta 2014

Popot kunniaan

Nyt onkin jo korkea aika katsoa mitä kaikkea meillä on talvea varten. Tänään on lunta tullut jo jossainpäin suomea. Tänne lumi ei ole vielä kerennyt, mutta ei voi tietää vaikka sitä olisi jo huomenna ! Altsulle on hommattu talveksi jo ticket to heaven toppapuku kokoa 86 ja toppatakki h&m:ltä kokoa 86 sekin. Ei ainakaan pitäisi tulla kylmä, näyttävät niin lämpöisiltä ja samalla myös mukavilta. Montako talvihaalaria/takkia teiltä löytyy ?  Meillä on näiden kahden lisäksi vielä kaapissa odottamassa lopputalvea varten kirpparilta löytynyt aivan ihana toppatakki. Se oli todellinen löytö, vain 2e ! En voinut olla ostamatta sitä, vaikka en ole edes varma tuleeko se ollenkaan käyttöön, ison kokonsa vuoksi. 


Meiltä löytyy yhdet toppahanskat, jotka ostin viime jouluna Altsulle joululahjaksi. Maailman ihanin karvahattukin löytyi viime jouluna pienen lahjojen seasta. Nyt ne pääsevät tänä vuonna käyttöön ! Näiden lisäksi Olen ostanut h&m:ltä #cool pipon, täytyyhän prinsessalla olla jotain cooliakin. Tänään varastoa penkoessa löysin minun vanhan piponi joka on aivan liian pieni ollut alusta asti minun päähäni. Päätin kokeilla sitä Altsulle, ja sehän sopii täydellisesti. Eli siitä pienelle uusi pipo käyttöön, eipähän jäänyt tuo pipo käyttämättä, hyvä näin.Seuraavaksi pieni kurkkaus siitä, minkälaisia kenkiä meidän pienellä prinsessalla on talvea varten. Ensimmäisessä kuvassa Reiman 24 kokoiset ihanat lämpöiset kengät. Varmasti tulee talvella ja kylmillä ilmoilla käyttöön ! Sitten on vuorossa viking coretex kengät kokoa 23 jotka ovat nyt aikalailla sopivat. Ihanat kuoma kengät, kaikkien pienten lasten vakiokaluste ! Nämä ovat kokoa 24, voi olla että täytyy jossain kohtaa talvea ostaa vielä kokoa 25. Riippuu ihan siitä kuinka nopeasti Altsun jalka tästä kasvaa. Ruskeat karvavuori kengät ovat kokoa 22, eli näitä ei tulla käyttämään kauaa. Nyt vielä juuri ja juuri mahtuvat jalkaan, eli ei mitään toivoa että mahtuisi talvella. Viimeisessä kuvassa ecco kengät kokoa 25, luultavasti lopputalvella sopivat jalkaan. Kaikki nämä ihanat talvikengät ovat saatuja, joten halvalla päästään ! Monetko popot teidän lapsilta löytyy ? 


Mitä tykkäätte Alexsandran talvivarusteista ? Minkälaisia popoja ja vaatteita teillä on talvea ja kylmiä ilmoja varten ? Ja saa toki kertoa plussia ja miinuksia näistä meidän kengistä !

Suski

4 kommenttia:

 1. Meillä on molemmille lapsille Molon talvihaalarit, sekä sitten siistimmät takit, mitä ei ulkoillessa käytetä. Kummallekkin tarkotus ostaa vielä takki+housut setti ulkoilua varten.

  Viking coretexit löytyy esikoiselle, kuopukselle tarvii käydä ostamassa. Jotkut toiset varmaan hankitaan myös niitten rinnalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita molon haalareita kattelin myös, mutta päädyin tickettiin. Munkin pitäis vielä hankkia jotkut toppahousut... Kiva kuulla muidenkin talvivaate hankintoja :)

   Poista
 2. Meillä on Ticketin punainen toppis, kahdella vetskarilla. Sit löytyy Lassien ohuempi toppis. Koville pakkasille fleecehaalaria alle. Yhdet topparukkaset, mut ne on todennäköisesti jo pienet, eli pitäisi vielä ne metsästää. Ja hattuja on punainen karvahattu, sekä ihana värikäs karvahattu. Kenkiä en ole vielä hankkinut.. Baby kuomat olisi mietteissä!
  Ja meillä siis 1v2kk ikäinen tyttönen. Aleksandra. ;)

  - http://das-liebchen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa ! Ompas teidän neidillä ihana nimi ;)

   Poista