torstai 9. lokakuuta 2014

Pehmuste ja päänsärky

Vihdoinkin meidän pienen prinsessan vaunupehmuste saapui. Nyt ovat tuplat valmiina, vain toinen matkustaja puuttuu vielä kyydistä. Odotan jo, että pääsen testaamaan näitä ihanuuksia ihan tosi toimissa. Onhan noita tultu testailtua täällä sisällä jo jonkin verran. Olen todella tyytyväinen vaunupehmusteeseen, se on ihanan söpö ja niin täydellinen. Onhan siinä sekin hyvä puoli, ettei Altsun peppu jäädy talvella, hih. Aion tilata pojalle samanmoisen istuinpehmusteen mutta vain vaaleansinisellä pohjalla, sitten toki kun sen aika joskus koittaa. Huomatkaa rattaissa karvanopat, täytyyhän sellaiset nyt olla jo pienestä pitäen ;D
Tänään tulee vain tälläinen pikapostaus, koska minun on aivan pakko päästä lepuuttamaan silmiä vähäksi aikaa. Aivan jäätävä päänsärky taas riesana... Päänsärky, joka on vaivannut minua koko elämäni ja raskaudet vain pahentavat tätä vaivaa.. Jotain hyviä kotikonsteja päänsärkyyn tarjolla ? Voi olla, että kaikkia keinoja en ole vielä kokeillut. Tänään jouduin aamulla käymään siellä labrassa antamassa veri- ja pissanäytteen. Pystyin jopa pidättämään 3,5 tuntia, jota luulin ihan täydeksi mahdottomuudeksi, mutta onnistuin. Nyt vain odotellaan tuloksia, toivottavasti kaikki on kunnossa. Mutta nyt tämä mamma lähtee lepäämään, palaillaan <3 ps. älkää välittäkö jos tässä postauksessa ei ole päätä eikä häntää. Tämä päänsärky saa ajatukset harhailemaan ja keskittyminen ei oikein ole nyt parhaimmilllaan.
Suski

8 kommenttia:

 1. Meillä on myös PImun rattaissa tollanen pehmus, vaaleenpunanen ja valkoset tähdet. Tuo kivasti väriä rattaisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä sika ihana ! Ja just toi, että tuo vähän väriä rattaisiin. Varsinkin kun noi on tollaset mustat rattaat niin on kiva että on jotain muutakin , kun vaan mustaa :p

   Poista
 2. Tosi ihana toi pehmuste. Tähtikuvio toimii kyllä aina :)

  VastaaPoista
 3. Mutta kannattasi tilata / ostaa se vaalean sininen nyt jo koska voihan olla ettei samanlaisia enää esim ens vuonna saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon että se sama tyyppi tekee niitä myös ensi vuonna :)

   Poista
 4. Mistä/keneltä oot tilannut? Saako erilaisiin rattaisiin sopivia ja oliko kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeä en varmaan saa täällä netissä huudella yleisesti, mutta facebookissa on noita vaunu kirppiksiä niin sieltä löysin tämän henkilön joka tekee istuinpehmusteita ja vaunuverhoja jne.

   Poista