torstai 4. joulukuuta 2014

Syöttötuoli

Tilasin joku aika sitten Alexsandralle uuden syöttötuolin. Vanha alkoi käymään todella pieneksi tälle pikku neidille joten oli jo korkea aika ostaa uusi. Olin aluksi ajatellut ostavani tripp trapin joka melkein kaikilta löytyy, mutta hinta hirvitti minua, ei meillä ole varaa ostaa niin kallista tuolia. Vaikka tokikin se olisi todella moni vuotinen, mutta silti. Tässä raha tilanteessa oli turvauduttava johonkin muuhun vaihtoehtoon, joka kuitenkin olisi pitkä-aikainen ja laadukas. Etsiskelin netistä edullisempia vaihtoehtoja ja löysin nettikaupan nimeltä Vesselit. Siellä on myynnissä syöttötuoli star, pikku piia. Syöttötuoli näytti hyvältä, melkein samalta kuin tripp trapp. Tuoli oli paljon edullisempi kuin muut katsomani samantapaiset tuolit. Tämä kyseinen tuoli on myöskin monivuotinen, sopii n.6kk-10vuotiaille. Tuolin mukana tuli turvakaari ja turvaremmi jotka pystyy sitten irroittamaan kun niitä ei enää tarvitse. Istuimen ja jalkatuen korkuutta pystyy säätämään helposti aina neidin kasvaessa. Tuoli on todella tukevan oloinen eikä kaadu helposti, plussaa ! Olen todennut tuolin hyväksi ja plussaa on se, että tätä pystyy tosiaankin sitten käyttämään vuosienkin päästä, sittenkin kun Altsu on vähän isompi. Aion myöhemmin ostaa pojallekkin tämän kyseisen tuolin, sitten kun se tulee ajankohtaiseksi. Voin kertoa, että myös itse tuolin käyttäjä on tyytyväinen tähän valintaan. Olisittepa nähneet neidin ilmeen kun sai ensi kertaa istua tuoliin, toinen oli niin ylpeä isojen tyttöjen tuolista <3

Jos joku tykästyi tähän kyseiseen syöttikseen niin tässä linkki syöttötuoliin ja vielä erikseen linkki lastentarvike vesselit verkkokauppaan josta tilasin tämän ihanan syöttötuolin/tuolin. 
Tässä alla vielä kuva meidän vanhasta syöttötuolista joka alkoi käymään meidän neidille pieneksi. Muutenhan tämä oli hyvä, mutta jalat roikkui sivuilla kun jalkatuki oli liian korkealla eikä sitä pystynyt säätämään. En vielä tiedä mitä tälle teemme. Joko poika saa käyttää tätä aluksi, tai sitten ostamme toisen star syöttötuolin ja laitamme tämän jonnekkin sivuun..Elämän suuria päätöksiä !
Suski

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla :) Meillä poika istui syöttötuolissa vain hetken aikaa.Heti kun poika oppi kävelemään niin syöttötuoli jäi.Poika ei vaan enää suostunut mennä istumaan siihen :( Nätisti hän kyllä istui aikuisten tuolissa mutta itselle se oli raskaampaa kun piti katsoa koko ajan poikaa, ettei hän vaan tipu tuolilta.

  Blogissani on upean BPface puuteripaljetin jolla pystyt korostamaan ja varjostamaan kasvojasi.Toivottavasti osallistut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toi tuoli on kätsy myös ihan tuolinakin, kun tuon turvakaaren saa tosta pois ja istuin korkeutta pystyy säätämään :)

   Poista