keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Tiivistetty katsaus mitä sitä onkaan tänä vuonna puuhasteltu ja mitä isoja asioita on tapahtunut. Aivot lyövät tyhjää, mutta koitan muistella parhaani mukaan vuoden tapahtumia.

Minullahan oli tälle vuodelle uudenvuoden lupauksia, joista on hieman lipsuttu. Muunmuassa lenkkeily. Se lähti hyvin käyntiin , mutta raskauden tultua taas kehiin, lenkkeilyt jäivät ja väsymys vei voiton. Kuitenkin lähdin välillä ulkoilemaan ja vedettiin kesällä pitkiäkin lenkkejä. Vuoden alussa aloin myös enemmän panostamaan blogiin, mutta silloin se vielä haki itseään ja nyt ollaan jo paremmalla mallilla kuin silloin. Tammikuussa meidän pieni Alexsandra lähti konttaamaan, ikää oli vähän päälle puolivuotta. Se oli yksi niistä isoista askelista hänen kehityksessään. 


Maaliskuussa minulta oli blogin puolella inspiraatio hukassa ja oli jotenkin vaikeeta, kun halusi kirjoittaa, mutta aiheita ei oikein löytynyt. Siitä se silti lähti taas rullaamaan. Olikohan se maaliskuuta, kun saimme tietää, että odotamme toista lasta. Se oli ensin shokki, enkä tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Tiesimme, että oli mahdollista että tulisin raskaaksi, mutta positiivisen testin tehtyäni toljotin vain suu auki, "mitä hittoa". Se oli silti iloinen ja onnellinen asia jota en todellakaan kadu. Kesällä oli todella tuskaisen kuuma ja silloin pidin pidempiäkin taukoja blogin kirjoittamisesta. Se oli varmaan se kuumuus ja raskauden tuskat jolloin ei tehnyt mieli muutakuin maata ja olla rauhassa. 

Kesäkuussa meidän pieni prinsessa täytti 1v ! Hänelle pidettiin isot syntymäpäivä juhlat. Samassa kuussa saimme myös tietää, että tuleva pienokainen on poika, ihanaa nyt meillä on molemmat oli ensimmäinen reaktioni. Heinäkuun aikana tuli vain yksi postaus, silloin blogi alkoi enemmän etsiä itseään. Elokuussa blogin nimi vaihtui nykyiseksi nimeksi, joka tuntuu paljon paremmalta kuin entinen nimi. Elokuussa aloin sisustamaan lastenhuoneesta vähän neutraalimpaa, joka sopisi molemmille lapsille. Sisustamista kesti se pari kuukautta jolloin siitä tuli hyvä, mutta ei kuitenkaan vieläkään täydellinen. 


Syyskuussa meille kotiutui tuplarattaat. Ne olivatkin viimeinen asia jotka puuttuivat pientä vauvaa varten. Olin hommannut aikaisemmin jo kaikki vaatteet ja tavarat valmiiksi, ettei mikään jäisi viime tinkaan. Syyskuussa kävimme ostamassa minulle myös uuden auton, farmari ford focuksen. Mahtuu tuplat ja lapset paremmin kyytiin. Saman kuun lopussa kävimme kätilöopistolla käyrillä jatkuvien tasaisten supistuksien takia. Säikähdyksellä selvittiin ja minulle määrättiin lepoa, joka ei oikein pienen taaperon kanssa onnistunut, mutta vauva pysyi silti vielä masussa. 

Lokakuussa minulle pidettiin yllätys babyshowerit, olin niin yllätynyt ja iloinen tästä yllätyksestä että niitä juhlia mietin aina hymyssä suin. Laskettu aika koitti isänpäivänä 9.11 eikä vauvaa näkynyt vieläkään, mur, eka yritti tulla ennenaikaisesti ja silti pysyttelee masussa yli lasketunajan. Vihdoin ja viimein rakas poikamme syntyi 16.11.2014. Tämän vuoden joulukin oli ihanan erilainen kahden lapsen kanssa. En kadu tänäkään vuonna mitään ! Maailman parasta tässä vuodessa olivat ihanat lapsukaiset <3 He tuovat iloa ja aurinkoa synkkiinkin päiviin, rakastan heitä nyt ja aina, koko sydämestäni ! <3 Mikä oli sinun vuodessasi parasta ? Teetkö uudenvuoden lupauksia ? Minä en.
Suski

1 kommentti:

  1. Parasta on oman tyttösen syntymä ja tietysti uusien ystävien saaminen.
    Myös naimisiinmeno ja se, että vanhat ystävät pysyvät elämässä edes jotenkuten.

    Lupauksia en tee tavallaan, aloitan kyllä liikkumisen ja terveellisemmän elämän, kun raskaus on takanapäin ja kaikki juhlahulinat myös. Raskauden takia kaikki harrastaminen jäi, vaikka sitten loppuraskaudesta sain uutta puhtia ja innostuin lenkkeilystä. Nyt haluan jatkaa sitä harrastusta ja muitakin harrastuksia. Jaksaa arkeakin paremmin, kun elää terveemmin :)

    VastaaPoista