tiistai 24. maaliskuuta 2015

Ostospostaus

Tykkään välillä lukea muista blogeista ostospostauksia ja ajattelin tällä kertaa itse tehdä sellaisen. Vähän erilaista, mitä tässä blogissa on totuttu näkemään. Olen muutenkin ajatellut, että blogistani voisi olla moneksi ja postaukset voisivat olla laidasta laitaan erilaisia juttuja, mitä mieltä olette ? Tämän ostospostauksen idea on, että halvallakin saa tyylikästä ja hyvää !Tilasin h&m:ltä pitkästä aikaa pienen paketin joka sisälsi muunmuassa kengät minulle ja Alexsandralle. Tykkään todella paljon kengistä ja olen hieman kenkähullukin, vaikka sitä ei moni uskoisi. Suurin heikkous on lastenvaatteet ja -kengät. Netistä on todella vaikea tilata kenkiä, koska ei ikinä voi tietää ovatko ne sittenkään sopivat omaan jalkaan. Nyt kävi hyvä tuuri, koska kengät ovat meille molemmille passelit. Heti kun näin nämä ihanat pienet lebardi kengät, ajattelin että nämä minun täytyy tilata Altsulle. Sitten selasin naisten kenkiä ja löysin itsellenikin ihanat leobardi kuvioiset kengät. Nyt me ollaan pikkusen kanssa melkeimpä samikset ! Onko teidän mielestä typerää käyttää saman tyylisiä vaatteita/kenkiä/asusteita lastenne kanssa ? Nämä ihanat punaiset tennarit löysin joku aika sitten prismasta, kyllä, sieltäkin löytää ihania kenkiä ja vaatteita. Ja mikä parasta, todella halvalla ! Ihan vaan pieni vinkki, jos etsitte halpoja ja hyvän näköisiä kenkiä lapsillenne. Ja nyt joku varmaan miettii, että ihan paskat, mutta ei ! Mielestäni nämä tukevat jalkaa ihan hyvin ja tuntuvat olevan hyvät jalassa. Ainakaan Altsu ei ole valittanut, päinvastoin. Meidän pieni neiti rakastaa kaikkia kenkiä.


Pienellä neidiltä täytyy myös löytyä parit aurinkolasit tulevaa kesää varten. Leobardi lasit löytyivät h&m:ltä ja ihanat pinkit timantti lasit lindexiltä. Vielä pitäisi löytää pienelle pojalle jotkut coolit aurinkolasit, vinkkejä ?Oli ihan pakko ! Nämä lippikset ovat niin söpöt, rakastuin ihan ensi silmäyksellä. Nämä löytyivät myös h&m:ltä. Pitäähän Altsullakin olla joujou lippiksiä, kun pikkuveljelläkin on. Mielestäni nämä tyttöjen lippikset ovaat niin ylisöpöjä ! Altsukin on niin söpö tälläinen lippis päässä <3Jooalle löytyy kaikkialta ihan liikaakin näitä lippiksiä. Nämä ovat hm:ltä. Poitsulta löytyy näiden lisäksi muutama muukin lippalakki, jotka pääsevät sitten kovaan käyttöön kun ilmat lämpenevät. Eikö oo söpöt !


Mitä mieltä olette tälläisistä ostospostauksista ? Saako jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi vai saako näitä tulla lisääkin ? Suski

5 kommenttia:

  1. Ostopostaukset on kivoja, niistä pääsee usein inspiroitumaan itsekin :) Ihanat samistelukengät!

    VastaaPoista
  2. Joo nää on kivoja.... tee useemmin ja laita omia ja lasten ostoksia! :)

    VastaaPoista