keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Jupiter Lovely


Tänään esittelyssä....Jupiter Lovely 12" polkupyörä ! Tälläinen söpöliini kotiutui nyt tämän viikon maanantaina. En voi edes sanoin kuvailla miten innoissaan ja ylpeänä pieni Alexsandra neiti oli. Toinen oli niin super iloinen ja halusi istua pyörän päällä kokoajan. Välillä pyörän selästä piti tulla pois ja sitten kohta taas piti kavuta satulalle istumaan. Pyörän mukana tuli apupyörät, irroitettava työntötanko ja tavarakori. Vielä emme ole kerinneet laittaa työntötankoa ja tavarakoria paikoilleen, mutta eiköhän nekin löydä paikkansa kun ilmat tuosta lämpenevät ja pääsemme ulos kokeilemaan upouutta super hienoa prinsessa pyörää.


Pyörän käyttökoko suositus on 80-100cm. Alexsandra oli muutama kuukausi sitten juuri tuon 80cm eli tämä pyörä sopii hyvin myös kokonsa mukaan meidän neidille. Alexsandralla on vielä vähän vaikeuksia päästä satulan päälle itse istumaan, mutta eiköhän sekin kohta luonnistu kun harjoitellaan yhdessä. Pyörän päältä hän kyllä pääsee hienosti ilman apuja pois. Molemmat jalat yltävät polkimille, joten polkemistakin voidaan yhdessä harjoitella, josko hän jo tänä kesänä osaisi itse polkea omalla hienolla uudella pyörällään. Samalla reissulla ostimme myös kypärän, joka on tärkeä osa pyöräilyä. Pienestä pitäen täytyy opettaa, että ilman kyperää ei pyöräillä. Turvallisuus ennen kaikkea.


Mitä piditte meidän prinsessan pyörästä ? Minkälaisia pyöriä te olette hankkineet teidän taaperoille ? Ensin ajattelimme ostaa potkupyörän, mutta päätimme ostaa kunnon pyörän, koska tämän luulisi olevan hieman pitkä aikaisempi.SuskiEi kommentteja:

Lähetä kommentti