perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tee-se-itse

Mitäs me nyt tehdään itse ? No tauluja ! Olen pitkään haaveillut meille isoja canvas-tauluja, joita me ei olla vieläkään hankittu, ehkä joskus. Mutta nyt minulla on tullut kunnon sisustusvimma ja oli pakko päästä sisustamaan edes jotain pientä. Eilen ikea reissulla matkaan tarttui muutama kehys ja lahjapaperia. Mielessäni oli jo idea, mitä niistä tekisin ja miltä ne tulisivat näyttämään. Oman sisustustaulun tekemiseen tarvitset siis;

Kehykset
Lahjapaperia, valokuvia tms.
SaksetSen enempää oman taulun tekemiseen et tarvitse ! Leikkaa paperista kehyksiin sopiva pala ja aseta paikoilleen, tadaa ! Ihana uusi sisustustaulu on valmis ! Minun mielestäni tämä on ihana idea ja tällä tavalla pystyy tekemään ihania sisustustauluja ihan itse. Eikä maksa paljoa ! Kehykset pari euroa kappale (pienemmät halvempia, isommat kalliimpia). Lahjapaperitkaan eivät maksa maltaita, eli jokaisella on varaa tehdä ihania tauluja koristamaan omaa kotia. 
Tein molempien lapsien huoneisiin omat sisustustaulut, minusta nämä ovat aivan mahtavat ! Niin hauskat, mutta tyylikkäät ! Jossain vaiheessa taulut siirtyvät seinälle, mutta nyt saavat vähän aikaa nojailla lipaston päällä. Mitä tykkäätte ? Nyt kun lapsilla on omat huoneet niin on ihana sisustaa huoneita lapselle sopivaksi. Altsulle sellainen ihana prinsessa huone ja Jooalle tyylikäs poikien makkari. Onko se tää kevät, vai mikä sisustusvimma tähän mammaan on iskenyt ?!
Saimme vihdoinkin ostettua pienet kehykset Altsun vauva kuville. Melkein kaksi vuottahan siinä kesti, mutta ompahan nyt kehykset ja kuvat hienosti esillä. Minusta nämä ovat vieläkin näin kahden vuoden jälkeen niin ihanat ja se, että kuvat ovat mustavalkoisia sopivat meidän kodin sisustukseen mainiosti. 

Suski

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat ja helposti toteutettavat sisustusideat! Ikeasta löytyy kyllä kaikkea kivaa.. :) Onko kaikki lahjapaperit Ikeasta, nuo mustavalkoisetkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ite tykkään, helppoa ja halpaa ! ja joo kaikki noi lahjapaperit on ikeasta :)

   Poista
 2. Vau!! Tosi hienoja, pakkohan noita on kokeilla!! :)

  VastaaPoista