tiistai 21. huhtikuuta 2015

5kuinen !Nyt meidän 5kuisen pikkumiehen kuulumiset. Tänään oli 5kk neuvola joista saimme uudet hienot mitat; pituutta tänään 66cm, painoa 7460g ja päänympärys 44cm. Neuvolakorttiin kirjoitettiin "Hieno poika ! Tasaisesti kasvaa, liikkuu ketterästi. Lihasoseita ja puuroja nyt myös maistelleet." Tänään Jooa sai myös muutamat rokotteet, kaksi piikkiä ja yksi suun kautta annettava. Kauhea itkuhan siitä tuli, mutta hienosti poitsu pärjäsi ja oli koko loppu päivän reipas poika !


Meidän 5kuinen poitsu on kova liikkumaan. Koko aika pitäisi olla pomppimassa ja hinku eteenpäin on todella kova, mutta vieläkään hän ei kunnolla pääse eteenpäin. Jos jotakin todella kiinnostavaa on edessä päin niin silloin Jooa pääsee kohteen luo. Muuten hän heiluu kokoaika konttaus asennossa ja pyörii akselinsa ympäri. Jooa ei myöskään käänny selältä masulleen eikä masulta selälleen, paitsi välillä vahingossa ja siitä seuraa kauhea huuto kun raukka säikähtää tapahtunutta.


JooaBoy on kova poika syömään. Aamulla hän syö noin pilttipurkin verran hedelmäsosetta. Päiväruuaksi Jooa syö vähän kaikenlaista, perunaa, bataattia jne, nyt ollaan otettu lihojakin mukaan. Välipalaksi juodaan pelkkää maitoa. Iltaruuaksi sitten taas jotain suolaista, perunaa, lihaa tms. Iltapalaksi puuroa, riisipuuroa, kaurapuuroa ja siihen sekaan hedelmäsosetta, välillä annan pelkkää puuroakin. Jokaisen aterian jälkeen maitoa. Yöllä Jooa herää kerran syömään ja silloin annan velliä. Jooa on iloinen pieni poika. Kovin nauravainen ja sosiaalinen persoona. Mutta on hänessä temperamenttiakin, hermostuu muunmuassa helposti jos joku asia ei mene niinkuin pitäisi. Ei viihdy yksinään kauaa, vaan kokoaika pitäisi olla jotain seuraa. Hän ei ole enää mikään vauva, ei viihdy sylissä muutenkuin että häntä pitäisi pompottaa kokoaika. Lattialla treenailee kovasti liikkumista, pakittaminen onnistuu mutta eteenpäin ei tosiaan pääse kuin välillä. Jooalle on myös tulossa hampaita kovaa vauhtia, joten sekin selittää varmaan kiukkuisuuden. Tässä nyt jonkin verran meidän 5kuisesta pienestä miehestä. On se niin komea <3Suski

8 kommenttia: