maanantai 4. toukokuuta 2015

sisarukset


Sisarukset on parhautta ! On ihanaa kun meidän lapsilla on pieni ikäero, niin heistä tulee varmasti tosi läheiset. He ovat nyt jo todella kiinni toisissaan ja rakastavat toisiaan paljon. Heti aamusta Alexsandra on innoissaan Jooasta ja menee antamaan pusuja ja leikkii hänen kanssaan. Illalla viimeisenä Jooalle täytyy antaa pusuja ja haleja ja sitten voi vasta mennä nukkumaan. Oikeen kunnon sisarusrakkautta. Monesti päivässä Altsu pyytää Jooaa syliin, tai haluaa istua Jooan vieressä. Jooa on nyt tällä hetkellä parasta mitä hänen elämässään voi olla. Jooaa autetaan, pyyhitään hänen nenää, vaihdetaan vaippaa, mitä kaikkea tuollainen pieni neiti nyt keksiikään. Jooalle annetaan paljon pusuja ja haleja, vastapainoksi välillä löydään ja yritetään muuten vaan satuttaa. Minulla täytyy olla silmät selässäkin, jotta näen mitä tämä kaksikko puuhaa. Jooa ei paljoa välitä, vaikka isosisko meneekin istumaan hänen selkäänsä tai tökkii naamaan. Minun täytyy äitinä olla silmä kovana ja puolustaa pienempää, jos isompi yrittää olla liian kovakourainen. Mutta ennenkaikkea Altsun ja Jooan sisarussuhdetta on niin ihana katsoa. Kaverukset tuijottelevat toisiaan, naureskelevat keskenään ja leikkivät yhdessä. Aina kun ollaan lähdössäkin johonkin, niin Altsu varmistaa, että Jooa otetaan mukaan ja auttaa pukemaan pikkuveljelle ulkovaatteita ja laittaa tuttia suuhun. Altsu ei osaa sanoa Jooa, mutta hänen versionsa Jooasta on Hööö tai oooo. Odotan innolla näiden pienten kasvua ja miten läheisiä näistä pikkuisista mahtaakaan tulla. 


Minulla itselläni on kaksi sisarusta, pikkusisko ja pikkuveli, eli olen meidän joukon vanhin ja pitänyt huolta sisaruksista. Pienempänä oli ihanaa kun oli kotona leikkiseuraa ja muutenkin, sisarukset on parasta mitä voi olla. Me kaikki ollaan synnytty noin viiden vuoden sisällä, joten montaa vuotta ikäeroa ei ole. Pienempänä oltiin paljon läheisempiä sisarusten kanssa kun asuttiin kaikki kotona. Sitten kun minä muutin, ei nähty enää niin usein, nytkun minulla on lapsia, on vielä vaikeampi nähdä esimerkiksi kahvin merkeissä tai lähteä tosta noin vain shoppailemaan tai kyläilemään. Kyllä me kuitenkin näemme sisarusten kanssa aina kuin mahdollista, ovathan he minun perhettä ja rakkaita minulle. Parhaat muistoitkin on koettu sisarusten kanssa. Rakastan teitä Sofia ja Olli <3


Onko teillä sisaruksia ? Minkälaiset välit teillä on heihin ?Suski


2 kommenttia:

  1. Heei, mitä teille kuuluu! :) postaile kun vain kerkiät, innolla odottan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ! Ihanaa, että odottelet postauksia. Tässä on nyt ollut kaikenlaista, mutta tänään julkaisin uuden postauksen ja lupaan että näin pitkiin taukoihin tulee muutos :)

      Poista