keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kesä tule jo !

Kesä tule jo ! En malta odottaa ihanan lämpimiä päiviä, sitä että aurinko paistaa taivaan täydeltä ja pääsee ulos vain olemaan. Tämä kylmyys alkaa jo pikku hiljaa riittämään ja kesä olisi todellakin tervetullut. Uloskin jaksaisi mennä lämpimillä ilmoilla paljon paremmin. Ei tuonne kylmään jaksa joka päivä mennä. Odotan sitä, että päästään rannalle ottamaan aurinkoa ja polskimaan veteen. Picnikkejä lasten kanssa, vaikka vain takapihalle tai läheiseen puistoon. Kesällä keksii paljon enemmän puuhattavaa kun kylmillä ilmoilla. Lapsille on jo valmiina paljon kesä tamineita, hattuja, kenkiä jne. Ostin tuossa muutama viikko sitten Jooalle kesäksi ihania kenkiä. Aliexpress on mitä mainioin paikka, josta saa todella halvalla vaikka ja mitä ! Suosittelen. 

Käytiin tuossa viime viikonloppuna lasten ja mun pikkusiskon kanssa seurasaaressa. Oli ihanan aurinkoinen ilma ja suht lämmintäkin ! Altsu sai juoksennella siellä villinä ja vapaana. Käveltiin saarella ja mentiin syömään jäätelöä. "Kesän" ekat jäätelöt ! Nautittiin ihanasta ilmasta ja rauhasta. Kunnes lapset rupesivat väsymään ja kiukkuilu alkoi. Siinä vaiheessa oli korkea aika lähteä kävelemään takaisin autolle, jotta lapset pääsivät nukkumaan. Tälläisiä seurasaari retkiäkin on ihana tehdä kesällä ! Kesä tule jo ! Mitä te odotatte kesältä ? Minusta kesässä on parasta se, että ulos voi vaan mennä, eikä siellä välttämättä tarvitse tehdä mitään. Tykkään myös siitä, ettei tarvitse kantaa turhia vaatteita mukana, vaan kotoa voi lähteä ihan ilman mitään takkeja tms. Tuleva kesä tulee varmasti olemaan meininkiä täynnä kun Altsu täyttää 2v ja Jooakin on jo melko iso poika !

Nyt tuli tälläinen pikapika postaus. Postaus toiveita saa heittää ! Olisi kiva tietää, mitä toivotte minun kirjoittavan, kenties mielipide postauksia ? Ideoita saa heitellä, kiitos !Suski

1 kommentti:

  1. Samaa mieltä...nyt sais alkaa tuleen jo lämpimämmät kelit..kohta toukokuu...:( Mitähän postausideoita sulle keksis? No esim teidän kesäsuunnitelmii.....sun tulevaisuudensuunnitelmia, oletko jossain vaiheessa menossa töihin/kouluun vai haluutko hoitaa lapsosia kotona viel kauan :) Ostosjutut tietty kiinnostaa aina :) ja hei....jos tilailet lapsille noista muistakin ulkomaisista nettikaupoista niin niistäkin vois tehdä postauksen.

    VastaaPoista