keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

OsToSpostaus

Vuorossa nyt ostospostaus. Tilasin taas h&m:ltä pienen paketin, oli pakko kun oli niin hyvät alennukset ! Löysin alesta molemmille lapsille kesäksi hatut, niin söpöt samistelulierit ! Hatut olivat yhteensä 6 e, eli ei todellakaan paha hinta. Nyt saisikin kesä jo tulla niin pääsisivät hatut ja aiemmin ostetut lippikset kovaan käyttöön. Ompahan nyt ainakin hattuja joilla suojata pikkuisten päät. 

Paketista löytyi myös Jooan huoneeseen uusi hylly. Hylly joka näyttää skeittilaudalta. Ihastuin tähän heti ja mielessä pyöri jo paljon ideoita joita voisin toteutella pojan huoneeseen. Mukaan mahtui myös parit seinäkoukut, jotka nekin esittävät pieniä skeittilautoja. Ajattelin kuitenkin säästellä vielä näitä, josko me saataisiinkin tässä jossain vaiheessa isompi asunto, niin laittaisin nämä sitten sinne seinälle. Toivossa on hyvä elää ! Kaikki nämä h&m:ltä.


Mitäs tykkäsitte ostoksista ? Suski

2 kommenttia:

  1. Aw mikä söpö hattu ja vaavi sulla <3!

    VastaaPoista
  2. Moikka, halusin haastaa sinut mukaan The Liebster Awardiin, toivottavasti et ole sitä jo saanut :) Käy kurkkaamassa: http://matkalla-aitiyteen.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html

    t. Nina

    VastaaPoista