perjantai 29. toukokuuta 2015

Autoilua

 
 

Ajellaanko teidän perheissä paljon ? Kride on ajellut nuorempana todella paljon, siitä asti kun sai kortin. Hän saattoi ajella aamusta yöhön, päivästä toiseen, hän vain kruisaili. Kun minä sain kortin, tykkäsin myös ajella kavereiden kanssa ilman mitään tiettyä päämäärää. Kunnon amistelua ! Jos ei muuta, niin ainakin kulutimme aikaamme ja kyllähän sitä bensaakin paloi, ja paljon. Kun lapset tulivat kuvioihin, ei yömyöhään ajeleminen tullut kuuloonkaan. Kuitenkin vieläkin saatamme kuluttaa viikonloppuna jommankumman päivän kruisaillen ympäriämpäri, jos vaikka samalla lapset nukkuisivat päiväunet. Rakastan sitä, että pääsen viikollakin lasten kanssa kulkemaan miten haluan ja minne haluan. On se auto aikamoinen kehonliikutin. Minkälaisiakohan meidän pienet ovat sitten autojen suhteen, sen näkee sitten muutaman vuoden päästä.


Monet lapsethan nukkuvat autossa hyvin. Niin teki Alexsandra ja tekee edelleenkin. Vauvana kun hänet laittoi autoon hän simahti samantien. Nyt isompana jos hän on yliväsynyt ja ollaan autolla liikenteessä niin neiti nukahtaa silloinkin autoon. Toista on tämä meidän jäbäleisson. Kun hänet laittaa autoon alkaa järkyttävä huuto ! Vaikka auto on liikkeellä, niin Jooa vain huutaa, ihanaa ! Tutti ei pysy suussa, mikään ei auta. Tämä on varsin ihanaa silloin, kun ajan autoa ja kyydissä on pelkästään lapset, en saa edes tungettua tuttia uudestaan suuhun. Jooa nukahtaa autoon vain jos hän on ihan yliyliväsynyt. Jos hän on tyytyväisellä päällä hän saattaa istua autossa hiiren hiljaa ja katsella maisemia, mutta tätäkin tapahtuu hyvin harvoin. Yleensä meidän automatkat ovat siis täynnä huutoa (jota Alexsandra katsoo ihmeissään) tai sitten molemmat lapset nukkuvat. Meidän auto reissuista ei voi siis ikinä tietää, mitä tulee tapahtumaan. Aina pitää vain toivoa parasta. Miten teidän vauvat/lapset viihtyvät autossa ?

  


Suski

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti Jooa alkaa tykkäämään jossain vaiheessa autoilusta! :) Hei kun oot tilannut aliexpresseniltä jotain lapsille niin ootko ottanut ihan normikokoja vai esim suurempia? Vähän vaikee tietää miten noi koot menee todellisuudessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpää ! Oon ottanu isompaa kokoa, kun noi on noita kiinalaiskokoja :p

      Poista