perjantai 31. heinäkuuta 2015

IT'S A....

Nyt raskauteni on edennyt jo raskausviikolle 20 ! Jotenkin tuntuu, että tämä raskaus on mennyt liiankin nopeasti. Molemmat ultrat ohi ja nyt vain odotellaan viimeisiä viikkoja jolloin päästään jännäämään milloin vauva päättää saapua. Liikkeitä tuntuu parhaiten selällä maatessa. Istukka on oikealla etuseinämässä, joka hieman vaimentaa liikkeitä. Tällä viikolla meillä oli tosiaankin rakenneultra ! Pienokaisella oli siellä kaikki hyvin ja meiltä kysyttiin haluammeko tietää sukupuolen, no tottakai !! Alexsandra ja Jooa saavat joulukuussa pienen pienen pikkusiskon <3 Nyt pääsen taas shoppailemaan pikkuprinsessan vaatteita. 


Minulla oli parisen viikkoa sitten neuvolalääkäri, jolloin tarkastettiin alakerran tilanne yms. Kuulemma muuten kaikki hyvin, mutta kohdunkaula auki puolisenttiä. Kuulin moneltakin taholta, että tämä voi olla ihan normaalia uudesti synnyttävälle, mutta kyllä se vähän alkoi stressaamaan. Joudun kuitenkin nostelemaan molempia lapsia monta kertaa päivässä ja tekemään kotona normaaleja askareita. Toivottavasti pysyykin auki sen puolisenttiä eikä avaudu enää yhtään enempää. Raskaus on sujunut tähän asti suht hyvin. Joka päivä kuitenkin on tullut supistuksia, varsinkin iltaisin kun pääsen sohvalle rentoutumaan. Alaselkä ja lantio vaivaa, mutta muuten ei ole valittamista. Enköhän selviä vielä tämän yhden raskauden ja sitten ne saa jäädä. Kolme on aikalailla hyvä luku.  Suski

6 kommenttia:

 1. Onnea pikkuprinsessasta! <3 Ei mitenkään vihamielisesti, mutta halusin kysyä, miksi päädyitte Alexsandran nimessä noin erikoiseen kirjoitusasuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haluttiin vähän erikoisempi nimi, muttei kuitenkaan liian. Eikä Alexsandra oo mitenkään erikoinen, joidenkin nimi kirjotetaan vaikka Alessandra yms.

   Poista
 2. Onnea! Meille tulee myös tyttö, poika on 2,5v nyt. Itsellä raskaus viikolla 33 jo menossa. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea tytöstä! Olisi kiva jos kerkeät tekemään kuva kollaasin minkä kokoinen/muotoinen mahasi on ollut kaikissa kolmessa noin samoilla viikoilla :)

  VastaaPoista
 4. Ihana lukea teidän perheen kuulumisia :)

  VastaaPoista