sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonloppu :)

Tämä viikonloppu on mennyt tosi hyvin. Kaksi viikkoa työharjottelua takana, oujeah ! Kolme enään jäljellä, väkisin on jaksettava, kun haluan päästä tämän suosiolla läpi, ettei jää mitään rästi hommia. On muuten kummallista toimintaa koululta, kun opettajan olisi pitänyt soittaa ensimmäisen viikon aikana tonne harjottelu paikkaan ja sopia ensimmäinen tapaaminen tonne. Niin ei ole soittanut, on näköjään unohtanut mut kokonaan....Kun tarkotuksena on aina, että opettaja käy ainakin sen kaksi kertaa jokaisen opiskelijan harjoittelu paikassa katsomassa tilanteen jne. Onneksi ei ole minun ongelma se ! :) Toivotaan vaan että se soittaa kuitenkin ennen viimestä viikkoa ja tulee viimesellä viikolla käymään ja arvioimaan miten on mennyt, että saisin tästä harjoittelusta numeron !

Eilen käytiin askartelu kaupassa, ja meni ihan hitsin paljon aikaa siellä, kun molemmat vaan ihmeteltiin eikä tiedetty mitä otettaisiin. Askarreltiin siis äitiyslaatikosta vauvalle ensimmäinen sänky :)
Siitä tuli niin söpö ja onnistunut <3 Sänkyyn tulee vielä sellaiset teko blingbling renkaat, jotka Kride teki, mutta jäi sitten kesken ;) Kyllä kelpaa pikku prinsessan nukkua noin ihanassa pikku sängyssä <3 En jaksa millään odottaa ! Näin aamulla jopa näyn, että meidän vauveliini nukkuin tuossa sängyssä, sitten minä otin pikkuisen syliin ja se tuoksui niin hyvälle <3

Pupu odottelee pikku Altsua <3

Me odotetaan sinua prinsessamme <3 Ei ole enään pitkä aika ! Tänään RV 30+4Hyvää viikonlopun loppua ! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti