keskiviikko 30. lokakuuta 2013

sekamelska

Meillä on ollut ihan mahtava alkuviikko, sunnuntai mukaan lukien ! 
Sunnuntai vietettiin äitini luona syöden hyvin, kalaa, lohkoperunoita ja salaattia, nam ! Rakas pikkusiskoni ja veljeni olivat myös siellä, ihan huippua nähdä sisaruksia välillä <3 
Kride ja äitini mies tulevat todella hyvin toimeen, vähän liiankin :D Hyvähän se niin on, voivat juoruilla miesten kesken aina, kun menemme sinne kyläilemään.
Rakas pikku prinsessamme oli yllätys yllätys ihanan kiltti kuin mikä ! Leikki kiltitsti lattialla sen aikaa, kun söimme. Saimme muutenkin olla rennosti, kun pieni vain höpisi omiaan. Nukkuihan hän myös pienet päikkäritkin äitini sängyssä :) 
On aina yhtä ihanaa mennä "mummolaan" , hih, en varmaan ikinä totu sanomaan, että oma äitini on MUMMO :D:D Olli (pikkuveljeni) oli keksinyt äidille jonkun uuden lempinimen, mikäs se olikaan... MUMMA ! Joo, se ei oo niin mummomainen "nimi". Sillä mekin voitaisiin äitiäni kutsua, hih :p
Aina niin ihana maanantai oli meillä neuvolapäivä. Isimies oli mukana, niinkuin aina. On se kiva mennä koko perheen kesken sinne, eihän se pelkästään äidin asia ole. Monessa perheessä, kun on niin, että äiti käy aina lapsen kanssa neuvoloissa jne. Meillä on onneksi mahdollisuus siihen , että molemmat pääsemme mukaan. Kride kun pystyy vähän venkslaamaan työaikojen kanssa. :) 

murusen leikkihetki :)

Tiistaina meillä oli 4kk lääkäri, sitä kun ei saatu samalle päivälle neuvolan kanssa. Se oli aamu aika, joten menimme Altsun kanssa kävellen terveysasemalle. Oli ihanaa, kun lähtiessä tuli hirveä kiire ja jouduin juoksemaan vaunujen kanssa koko matkan ! Sitten kaiken tän päälle lääkäri oli kymmenen minuuttia myöhässä, joten ei olisi tarvinnutkaan juosta. huoh! Vähän otti päähän, eihän siinä mitään, kun hikipäässä ja vaatteet hiessä istuskelet siellä :D Mukavaahan se oli. Sitten vielä kaupan päälle, lähtiessämme sieltä lääkäristä, olin laittamassa Altsulle takkia päälle, niin ei kuulemma saisi siellä huoneessa laittaa vaan olisi pitänyt mennä käytävälle. Voi tsiisus. Ensin kymmenen minuuttia myöhässä ja sitten on hirveä ongelma kun minulla kestää pari sekunttia laittaa takkia vauvalle. Lääkärit on aina niin ihania.

Räyh, me posetetaan äitin kanssa


Murusen 4kk neuvolakortti merkinnät: 
(suluissa 3kk merkinnät)

Paino: 6820g (5895g)
Pituus: 64,5cm (60cm)
Päänympärys: 42cm (40,5cm)

"Suloinen tyttö! Kääntyy vatsalleen. Tarttuu leluun. Jäntevä tyttö. Soseita maistellaan"

Lääkäri kirjoitti neuvolakorttiin näin: 
(en saa kunnolla selvää...)

"Reipas tyttö. Syö hyvin. Vatsa toimii. Kovasti kieriskelevä. ...... Silmät, korvat,...& pulssit + ... , motoriikka ok. Terve tyttö, kasvaa ja kehittyy hyvin."


"Näiiiin hienon bodyn oon saanu mummalta"

Ja kertokaa mulle rakkaat lukijat, miksi ihmeessä lääkärit kirjoittavat niin huonolla käsialalla ettei siitä saa mitään selvää !? Olisihan se kiva tietää mitä itsestä tai omasta lapsesta kirjoitetaan.

hihihih <3

Meillä kävi eilen ihania vieraita ! Minun mamma kaveri ja hänen pikku prinsessa Jade. Altsulla ja Jadella on vain kymmenen päivää ikäeroa. 
Tutustuimme Tiian kanssa silloin aikoinamme vau.fi sivuston kautta, jossa rupesimme juttelemaan ja sitten siirryimme fb:n puolelle. Oli huippua jakaa tuntemuksia ja raskauden huonoja ja hyviä hetkiä jonkun toisen samassa tilanteessa olevan kanssa :) 
Sitten me molemmat tietämättämme liityimme suljettuun mammaryhmään fb:ssä ja siellä olemme tutustuneet todella moniin samassa tilanteessa oleviin. 

Wihiii, kavelit <3

Jatketaan siihen mihin jäin, eikä höpötellä niitä näitä :D Elikkä, pikku Jade ja Tiia tulivat meille eilen kahvittelemaan, piristämään meidän päivää :) Ja sen he todellakin tekivät. Jade on niin söpö ja hurmaava pikku riiviö <3 Altsua ei oikein vieraat kiinnostanut, kuhan möllötti ja katseli :D Voi mun muru ! Jade taasen oli niin innoissaan, että hyvä ettei lentoon lähtenyt !  Niin jännä nähdä miten kaksi täysin saman ikäistä vauvaa, ovat kuitenkin niin erilaisia. Toinen sellainen ihana rasavilli ja toinen hiljainen tarkkailija. :) Kaveruksilla meni kuitenkin hyvin vaikka Altsu ei oikein lämmennyt. Altsua kiinnosti Jaden varpaat enemmän kun mikään muu :D Lopuksi vielä info asiaa :)


VUODEN INSPIROIVIMMAN BLOGIN
ÄÄNESTYS ON NYT KÄYNNISSÄMinun blogini löytyy lifestyle osiosta. Käykääpäs ihmeessä äänestämässä the moment of our love blogiani :)

Äiti ja sen tyttö ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti