tiistai 15. lokakuuta 2013

Shoppailu intoa ja kuvauksia

Shoppailu-kuume !! Haluaisin ostella vaikka ja mitä ihania vauvan juttuja ja tietenkin itselleni myös kaikkea kivaa. Harmi vaan, ettei sitä rahaa ole niin paljon, että niin voisin tehdä. Noh, tilasin silti itselleni takin, joka sopii näihin vähän kylmempiin keleihin ja sitten kun pakkasta tulee, laitan alle hupparin. Täytyy silti katsella josko löytyis kylmille pakkas ilmoillekkin joku ihana takki. Kuvaa takista sitten myöhemmin en ole kerennyt ottamaan kuvaa. 

Taisin myös tilata hups lökärit ja hupparin itselleni, kun oli niin halpaa! Siivosin nimittäin pari viikkoa sitten vaatekaappini ja sieltähän lähti ihan kiitettävästi vaatteita :D Siis yhteensä neljä muovipussillista ! Semmoisia jotka olivat jo kulahtaneet ja huonossa kunnossa ja sellaisia jotka olivat muuten hyvässä kunnossa, mutta eivät vaan olleet minun tyylisiä. Minun mielestä on turhaa säilytellä vaatteita, joista ei tykkää. "jos minä nyt joskus näitä pitäisin". Pöh, jos et ole pitänyt kyseisiä vaatteita vaikkapa vuoteen, en usko, että pidät niitä tästä lähtienkään. Tai nojoo, voihan jollain niin olla, mutta ei ainakaan minulla. 

Saimpahan muuten äidiltäni muutamia ihania vaatteita. Hih, ollaan niin saman kokoisia. Sain ihanat farkut jotka sopivat minulle kuin nakutettu. Ja pari ihanaa neuletta, paitaa ja hupparia :) On se vaan hyvä kun minulla on niin nuorekas äiti ;)

Haluan itsekkin näyttää nuorekkaalta vielä monta kymmentä vuotta, vaikka äiti itsekkin olen. Vaikka onkin äiti ja aina ei kerkeä laittautumaan tai ei jaksa, niin vaatteilla saa jo tehtyä sellaisen lookin että edes vähän välittää omasta ulkonäöstään. Itse yritän aina edes jotenkin laittaa hiuksia ja laittaa jotain tököttiä naamaan, ja sitten tietysti jotkut järkevän näköiset vaatteet päälle.
 Olemme Altsun kanssa välillä ottaneet malli kuvia. Kun on niin söpö, kaunis ja lutunen vauveliini niin täytyyhän niitä kunnon kuviakin ottaa. Niitä on sitten ihana katsella monen vuoden jälkeen ja ne ilahduttavat aina. Täytyisi muuten tehdä näistä söpöistä kuvista joskus tauluja ! Canvas tauluja ! sitten kun on rahaa... 

Tässä siis muutama kuva meidän kuvauksista a´la mama ;) Altsun kanssa on niin ihana tehdä välillä tälläisiä kuvaus sessioita, kun murunenkin nauttii siitä täysin rinnoin, niinkuin kuvista varmasti hyvin näkyy <3 


"Hihihi, ompas hauskaa :)"




"Näin minä vain heilun, kuin mikäkin heinämies :D"




"hihihii, äiti laittoin minut tälläiseen sisustus koriin !" 


Alexsandra tykkää istuskella sitterissään aina välillä. Nytkun osaa jo istua siinä kuin isot ihmiset :D Varpaita pystyy tutkailemaan kunnolla ja hymy on korvissa kun naantalin auringolla ! Olemme muuten Kriden kanssa huomanneet, että Altsullekkin on vissiin tulossa hörtshörts hörökorvat, niinkuin minulla :D haha ! Jotain samaa siis minunkin kanssa. 

En ole ihan varma, mutta tuntuu, että murulle olisi hampaita tulossa, tai ainakin ikeniä kutittaa, koska kaikkea täytyy pureskella ihan täysillä. Kuolaakin valuu siihen tahtiin, ettei mitkään vaatteet pysy kuivina. Maiskuttelee myös niin, että näyttää, kun söisi koko ajan jotain. Olen kokeillut ikeniä omalla sormellani, mutta enhän minä nyt tajua onko sieltä jotain tulossa vaiei :D blöndi kun olen. 

Altsun nukkumisesta vähän. Monethan nukkuvat ulkona paljon paremmin kuin sisällä. Tämä tyttönen onkin erilainen. Sisällä on paljon kivempi nukkua, ja nukkuu paaaaljon pidempiä päikkäreitä omassa pinnasängyssä , kuin ulkona vaunuissa. Voihan se olla, että en ole panostanut siihen ulkona nukuttamiseen niin paljon, että olisi tottunut siihen. Altsu nukkuu aina niin hyvin omassa huoneessaan, siellä on kaikki tutut hajut ja tavarat, ja mikä parasta, radiosta soi 24/7 järviradio ! Opetamme siis pikkuisemme kuuntelemaan vanhaa iskelmää ja humppaa :D Tokikin sieltä tulee välillä ysäriä. Mutta nykyajan musiikkia ei pieni paljon kuule, paitsi jos minä jaksan koneelta spotifysta kuunnella joskus jotain. Harvoimpa vain nykyään jaksan, laiska :D Telkkarin katsominen ja koneella hengaillu on sitä jotain, välillä tietysti täytyy siivoilla ja joskus laittaa ruokaa. 

Siinä taas vähän höpinöitä tältä päivältä :)

"Näiiiin hienosti minä istun, katso äiti katso !"

2 kommenttia:

  1. Mä oon teettänyt meidä pienestä noita tauluja ifolorilla mm. Niitä toosi isoja galleriatauluja! :) niistä tulee niin söpöjä ja ihania et suosittelen! :) oon ruvennu säästämään pari kuukautta sitten rahaa jotta joskus vois tehdä jonku isommankio oston ku tullu myös itse huomattua että sitä rahaa tooosi vähän on kun on pieni lapsi. :/ seki siis on kannattavaa! :) meilöä 2kk aikana kertyny säästöön reilut 300e. :) ihana tyttö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ifolorilta mäkin oon katellu, josko tilais. ja sit on tietysti niitä muitakin mistä just noita canvas tauluja vois tilata :) miten te saatte noin paljon rahaa säästettyä? meillä menee kaikki viimestä penniä myöten :D ehkä pitäis ruveta oikeen tosissaan säästämään, niin saisin minäki tänne niitä tauluja ja sisustustarroja ! :)

      Poista