keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Jouluksi kämppä kuntoon..

Taas on se aika vuodesta kun on aika kaivaa jouluhömpötykset esille ja alkaa sisustamaan kämppää joulun näköiseksi. Tajusimpa juuri, että meillä ei ole melkeempä mitään jouluhömppä tavaroita. Joita voisi ihanasti käyttää sisustukseen, niin että kodistamme tulisi ihanan jouluisen näköinen. Pari pikkuista joulu enkeliä löysin, yhden lyhdyn (ulos) ja pari joulupalloa :D Kävimpä siis muuten vain selailemassa netissä joulutavaroita. Tähän alas kokosin "muutamia" tavaroita, joita olisi ihana saada omaan asuntoon tuomaan joulu tunnelmaa :)Koristeet tuovat aina tunnelmaa, oli sitten mikä juhlan aihe vain. Varsinkin nämä koriste sydämet olisivat ihanat roikkumassa jossain.


Jouluna täytyy aina olla joulupalloja kuusen koristeena. Sisustus lahjapaketti oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta näyttää ihan huipulta !


Sisustus kirjaimet ja tekstit sykähdyttävät aina minua, ne ovat vain niin ihania ! Ja jouluna täytyy tottakai olla ulkona pari lyhtyä luomassa tunnelmaa.


Joulun aiheinen mattokin olisi mitä mahtavin ja tuon tyylistä voisi käyttää muutenkin. Uudet pussilakanat jouluksi, ah, niin ihanat <3


Roikkuvat hiutalevalot, ihanat ! Ja tunnelma valot ovat muutenkin niin mahtavia !


Joulutähti-kukka, sellainen minulla on joka vuosi ollut ja niin aion tänäkin vuonna hommata. Piparkakku-talo !! Täytyykin katsoa joitain hienoja ohjeita ja tehdä itse sellainen. NAMKuvat: Ellos.fi


Eikö jouluksi kuulukkin hankkia joulupöytäliina, kyllä ! Se luo vielä lisää sitä tunnelmaa, ja että varmasti kaikki tietävät joulun olevan. Sohvatyynyjä meidän pitäisi muutenkin hankkia, nuo olisivat aika päheet ! 


Miten minä olenkaan näin innoissani joulusta?! Olenhan sitä joka vuosi odottanut, mutta en näin paljon ! Olisikohan Alexsandralla jotakin tekemistä asian kanssa? Voipi olla. Odotan niin sitä ensimmäistä joulua oman rakkaan pikku perheen kesken ja murusen ensimmäistä joulua! Mitähän hän tuumaa joululahjoista, varmaan tunkee kaikki suoraan suuhun? :D Entä se, kun ensilumi sataa maahan, miten pieni siihen reagoi? Tämä kaikki, ahh, olen niin innoissani! Olisipa rahaa, jotta pääsisin sisustamaan kotimme jouluisaksi ja ostelemaan pienelle ihka ensimmäisiä joululahjoja! Jotain hyödyllistä tottakai, ja jotain hömppääkin? :)

Kertokaahan te, mitä pienelle vauvalle voisi joululahjaksi hommata? Jouluna Alexsandra on puolivuotias. Ja nyt postaan tämän ennenkuin sekoan tämän joulun kanssa kokonaan ! :D Heissulivei ja olkaahan kuulolla!

PS. otettiin tänään murusen kanssa joulukortti kuvia, eikä niistä tahtonut tulla minkäänlaisia, kun toinen sähläsi minkä kerkes. Uusi yritys ja toivotaan, että saataisin suht järkeviä ja ihania korttikuvia :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti