maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäivä ja treffailuja

Eilen oli siis isänpäivä, ei varmaan kenelläkään tullut yllätyksenä :D Meidän isimiehen ensimmäinen isänpäivä joten pitihän sitä jotain yrittää väsätä. Teimme Altsun kanssa taikataikinasta sydämiä ja länttäsimme käden ja jalan kuvat niihin. Niistä tuli ihanat !! Annoimme Altsun ukille ja isoukille sydämet myös. 

Aamumme alkoi Altsun perus höpinöillä. Tein aamupuuroa ja samalla keitin isimiehelle isänpäivä kahvit. Väsäsimme taikataikina sydämet loppuun, ja annoimme Altsun kanssa Kridelle isänpäivä kortin, muru oli ihan itse tehnyt sen ;) Mitään kummempaa lahjaa emme hankkineet, rahatilanteemme vuoksi. Ja itse tehtyhän on aina kaikista paras lahja, eikö? 
(Isänpäivästä lisää kuvia myöhemmin)Aamutoimien jälkeen löhöilimme ja mentiin Altsun huoneeseen leikkimään ja touhuilemaan. Kokosimme yhdessä palapelejä ja lauloimme ja seurustelimme pienen kanssa. Sitten oli päikkäreiden aika. Valmistauduimme itse sillä aikaa isoukille lähtöön. Menimme Kriden ukille viettämään isänpäivää, jonne tuli myös Kriden muita sukulaisia plus perhe tietysti. Oli ihan huippu päivä ! Herkuttelimme piirakoilla ja kahvittelimme. Touhuttiin Altsun kanssa ja seurusteltiin sukulaisten kanssa. Siinähän se päivä sitten vierähtikin ihan liian nopeasti ! Täytynee mainita, miten isoukki oli niin onneissaan Altsun tekemästä sydämestä johon olimme hienosti saaneet pienen käden jäljenkin tehtyä. Sydän pääsi kunnia paikalle ihailtavaksi ! :)


Muuten minun kulunut viikko oli aika tylsä. Olimme Altsun kanssa vain kotona. Lukuun ottamatta tiistaita, jolloin menimme mammavauva-miittinkiin espooseen. Oli ihan huippua nähdä mammakavereita ja muita vauveleita ! Siellä hengailimme ja juttelimme parisen tuntia, kunnes oli lähdettävä kotiin kun kellokin näytti niin paljon. Täytyy ottaa joskus uusiksi, jos pääsisin aikasemmin paikalle ! :) Se on jotenkin tosi virkistävää lähteä muualle, kuin aina vaan olla täällä kotona ja toistaa samoja rutiineja päivästä toiseen. Saisimpa autoni takaisin, että päästäisiin Altsun kanssa päivisinkin pois täältä, muualle kuin ulos kävelemään. Toivon, että ensi kuussa rakas mieheni saisi autoni kuntoon, toivossa on hyvä elää ;)


Perjantaikin oli mahtava päivä. Sekin että alkoi viikonloppu ja saatiin Altsun kanssa isimies koko viikonlopuksi kotiin, mutta se, kun oma rakas äitini kävi moikkaamassa meitä ja sai jutella vähän aikaa ihan rauhassa kahdestaan :) Myöskin se, kun Kriden äiti tuli meille pariksi tunniksi kylään. Juteltiin ihan kaikesta ja samalla Altsu hengaili meidän kanssa ja nukahti sohvalla meidän väliin. Ihmiset, tulkaa meille, se piristää kummasti päivääni ! :)


<3


Ei oo tylsää ei ;D
Tälläinen maitohirmu täällä asustelee !
Ulkoilua. Ollaan otettu ratas osa käyttöön, kun tyyppi haluaa koko ajan istua, onneksi saa myös ihan makuu asentoon, niin pystyy nukkuakin välillä. Onhan se nyt kiva, että ulkona näkeekin jotain :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti