sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Luvattuja lahja kuvia !

Vähän vielä viime vuodesta. Joulu postauksessa lupailin, että otan lahjoistamme kuvia. Se on hieman jäänyt..tai no, unohdin koko homman. Joten tässä nyt näitä ! :) Ja anteeksi vielä viivästyminen ! 
 
 
Ensimmäisenä vähän minun lahjojani, vaatteita, hajuvesiä, rasvoja, shampoita jne :)
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 


Yhteiseksi kahvinkeitin ! Oikein kunnon MOCCAMASTERAlexsandran lahjoja ! Muun muassa ihana karvalakki, talvi rukkasia, leluja jne :)

 

Altsulle oma älypuhelin :DKridelle leffoja !Vähän tuoksu kynttilöitä mulle ja leffaa Kridelle.

 
  
Ja sitten Altsulle vielä ihana vaaleanpunainen vauvapulkka, vaatteita, lampaantalja ja sen semmoista, joita en kerennyt kuvaamaan. Me saatiin vielä yhteiseksi imuri, joka on kyllä todella hyvä ! Siitä pystyy muuttamaan tehon voimakkuutta, pystyn imuroimaan myös silloin kun pieni nukkuu, ihan parasta ! Itse sain vielä kaulahuivin, suklaata, lämpöisiä sukkia jne. Ja kaikista paras lahja oli Kriden hommaama tietokone minulle ! Tämän avulla pystyn toteuttamaan paljon enemmän blogiani ja kirjoittelemaan postauksia milloin ikinä huvittaakaan. :)Ps. Jossain vaiheessa on luvassa kotipostauksia lisää. Niitä jo pari teinkin, mutta se vaan jäi ja jäi, kun inspiksen tullessa kämppä oli kuin kaaos eikä silloin voinut kuvia ottaa :D Joten malttakaahan vain ;)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti