tiistai 7. tammikuuta 2014

Ensimmäinen viikko takana !

Nyt on viikko eletty vuotta 2014 ! Uuden vuoden lupaukseni on lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt ollaan oltu molemmat Kriden kanssa viikko polttamatta, ollaan käyty kävelemässä joka päivä, tai minä ja Alexsandra, Kride on muutamasti ollut mukana. Sali kausi pitäisi aloittaa tällä viikolla, mitenköhän sen käy? No ainakin olen onnellinen siitä, että olen saanut toteutettua edes pari lupausta ! Ja näistä tulen pitämään kiinni. Ilman tupakkaa on paljon terveempi olo ! Keuhkot puhdistuu, ja olen huomannut että naamanikin näyttää paljon puhtaammalta ja terveemmältä ! Rahaakin säästyy, kun sitä ei ennestäänkään ole yhtään ylimääräistä. Ja mikä parasta, Alexsandran ei tarvitse haistella pahan hajuisia vanhempia. Olen myös iloinen siitä, että ollaan lähdetty joka päivä ulkoilemaan. Vaikka ei millään jaksaisi, niin siitä tulee niin hyvä olo, kun menee edes vähäksi aikaa raittiiseen ulkoilmaan. Sadekkaan ei ole meidän ulkoilua estänyt !
 
 
 

 

Meidän nakupelle vauhdissa !

 

 

 

 
 
 
Meidän loppiainen meni kotosalla ollessa. Ei tehty mitään ihmeellistä. Ulkona tosin käytiin ja Alexsandra pääsi ensimmäistä kertaa keinumaan ! Rupesin taas suunnittelemaan meidän asunnon sisustamista. Ja tänään hyvällä tsägällä saan iken hyllyt olohuoneen seinälle ! Plus, toivottavasti saan makuuhuoneen peilinkin, jonka olen halunnut monta kuukautta seinälle. Sitten olisi kämppä taas ready. Pääsisin ottamaan kuvia ja tekemään luvatut kotipostaukset.
 
 
Sitten vielä äidin ihanan hehkeä kotilook ! Mitä mieltä ootte, pitääkö kotona meikata vai ei? Jos on yksin vauvan kanssa koko päivän? Mun mielipiteen varmaan näkee ihan näistä kuvistakin. Eli, jos olen yksin kotona, en meikkaa. En kyllä välttämättä meikkaa edes jos tänne tulee vieraita..Mun look on vähän tällänen natural-look. Pidän itseäni kauniina myös ilman meikkiä, really ! Meikkaan silloin kun jaksan ja tekee mieli.
 
 


 
 
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. En nyt tarkoita tosiaan pahalla, mutta pakko kysäistä, että miten uskallat laittaa lapsen nakukuvia blogiin (vaikka ei nuo mitään paljastavia varsinaisesti ole), kun loppujen lopuksi mitään ei saa ikinä kokonaan pois netistä ja netti on täynnä kaiken maailman hulluja? Ja painotan siis ettei ole tarkoitus arvostella, itse en vain uskaltaisi laittaa kun vaippajalassa kuviakin joudun aina miettimään sata kertaa uskallanko laittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kertaa itsekkin mietin että laitanko vai en. Tarkistan aina kuvat ettei mitään näy. Enkä pahalla otakkaan, mutta näissä ei mitään paljastavaa näy joten ei haittaa:)

   Poista
 2. Kiva blogi sulla. :)
  Vinkkinä, ota toi robotti varmenne pois, on vaikee kommentoida kännykällä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) ai mulla on sellanen päällä :o mistäköhän sellasen saa pois, täytyy tutkailla !

  VastaaPoista