lauantai 4. tammikuuta 2014

Blonde

Menin eilen sitten värjäämään hiukset. En ole puoleen vuoteen hiuksiani värjäillyt ja oma värini alkoi hieman kyllästyttää. Liian tavallinen. Katselin hiusväri hyllyjä pitkään ja päädyin melkeempä samallaiseen väriin mikä oma värinikin on. Tämä on kuitenkin kirkkaampi, näkyvämpi ja eloisampi. En viitsinyt tehdä mitään radikaalia muutosta, koska siitä on kokemusta. Olen muunmuassa värjännyt hiukseni punaisiksi, mustiksi, ruskeiksi jne. Ja aina, ihan aina, olen palannut takaisin vaaleeseen/blondiin väriin. Se vaan on se mun juttu, se tuntuu omalta ja oikealta. Voihan se olla, että joskus otan riskin ja kokeilen taas jotakin muuta. Se jää nähtäväksi.
 
Mitä mieltä itse olette blondeista hiuksista. Jotkuthan pitävät blondeja jopa tyhminä !? Itse saatan ehkä välillä vaikuttaa tyhmältä, mutta olisiko asia eri jos hiusten värini olisi vaikka musta? Kunhan vaan pohdin.
 
Valitsin väriksi Garnierin natural color blonden, väri asteen 111. Empä nyt tiedä onko tämä mikään natural, mutta väri mikä väri. En ole kauheasti perehtynyt näihin hiusväreihin, niitä tulee koko aika lisäää. Blondejakin on varmaan miljoona erilaista. Olen miettinyt myös liukuvärjäystä, en ole vain uskatanut kokeilla, seuraavaksi? Ja toinen mitä olen myös pohtinut, värjäisin hiukset alta tummiksi ja päältä vaalealla..hmm
 
 

 
Eilen illalla me Altsun kanssa vähän siivoiltiin ja pistettiin kämppää kuntoon. On se kiva, kun on jo näin pienestä pitäen äidin apuna <3 No en nyt sanoisi että apuna, enemmänkin tiellä. Pienen oli ihan pakko jopa imuroidessani seurata ja tulla eteen. Yritti syödä koko imurin ja tarttui putkeen kiinni jne. Helppoa tämä siivoominenkin nykyään :D Parempi se toisaalta on, että toinen on innoissaan kun että itkis ja inisis vieressä. :) Postiinkin olisi asiaa, josko jaksaisi liikkua. Sinne on nimittäin tullut kuvanmuokkaus ohjelma, jotta pääsen muokkailemaan kuvia ammattimaisesti ja sitä rataa :D Oho, posti onkin mennyt kiinni, että kuvanmuokkaus ohjelman haku pitkittyy ensi viikolle :( Raittiiseen ulkoilmaankin olisi tarkoitus lähteä kävelemään. Ihaninta olisi, jos koko perheen voimin lähdettäisiin :)

 
 
 
 
Illalla saunomaan ja rentoutumaan leffan ääreen <3
Näihin tunnelmiin tänään, mukavaa viikonloppua ! :)
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti