tiistai 11. helmikuuta 2014

Jätä jälki - kampanja

Kommentti jättää jälkensä - kampanja lähti käyntiin siitä, kun bloggaajat kyllästyivät kerta toisensa jälkeen saamaan ilkeitä kommentteja ja jopa joutuivat nettikiusaamisen uhreiksi.
 
Päätin itse lähteä tähän kampanjaan mukaan, koska minusta ihmisten pitäisi ajatella enemmän, mitä netissä kirjoittelevat. Ilkeissä ja loukkaavissa kommenteissa en nää mitään hyvää. Monelle voi jäädä pysyviä arpia sisälleen. Miettikää monta kertaa, mitä kirjoitatte !
 
Bloggaajatkin ovat vain ihmisiä, niinkuin te kommentoijatkin. Me nyt vain olemme omasta tahdostamme laittaneet itsemme ihmisten "valokeilaan". Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että bloggaajille voisi tulla sanomaan ilkeyksiä. Pitäkää suunne kiinni, jos jokin ärsyttää. Tottakai oman mielipiteen voi tulla sanomaan, mutta pliis, älkää olko töykeitä.
 
Kampanjan tarkoituksena on pyrkiä lisäämään asiallista ja positiivista kommentointia netissä, mielipide-eroistakin huolimatta.
 
Kommentoikaa hyvässä hengessä, kiitos ! :)
 
Siitä jää hyvä mieli, etkä loukkaa ketään.
 
 
 
 
Millaiset kommentit ovat herättäneet ajatuksia ja tunteita? Kuinka ne ovat vaikuttaneet sinuun ?
 
Ilkeät kommentit herättävät tietysti enemmän ajatuksia ja tunteita. Ne loukkaavat ja tuovat negatiivisia ajatuksia ilmaan. Sellaiset, joissa tullaan arvostelemaan mm. kasvatus tapojani tms. Yritän olla miettimättä liikaa sellaisia kommentteja joista oikein huokuu negatiivisuutta. Olen iloinen, jos postauksiini kommentoidaan. Jos postaukseni saavat aikaan keskustelua. Se, että ihmiset tulevat kertomaan oman mielipiteensä, on hyvä. Jos se saa aikaan asiallisen keskustelun, hyvässä mielessä. Yritän tuoda postauksissani esiin positiivisuutta. Vihaan negatiivisuutta, erittäin paljon. En kuitenkaan väitä, että elämä olisi pelkkää ruusuilla tanssimista, ei todellakaan. Positiivisuus ennen kaikkea :)
 
Onko joku tietty kommentti jäänyt erityisesti mieleen? 
 
Erityisesti positiiviset kommentit ! On ihanaa avata kone ja huomata, että joku on kommentoinut tekstiäni. Erityisesti, jos se kommentti on positiivinen. Ne tuovat hymyn huulille ja piristävät kummasti päivää !
 
Millaisia kommentteja haluaisit seuraajiltasi? 
 
Toivisin vastaisuudessa positiivisia ja avoimia kommentteja, rakkaat lukijat. Kerron paljon elämästämme, uskallan kertoa omia mielipiteitäni postauksissani. En häpeile kertoa, että elämä ei aina mene niinkuin leffoissa. Toivon koko sydemestäni, että jätätte ne ilkeät kommentit omaan varjoonsa.
 
 
 
Positiiviset kommentit kunniaan !
 
 
 
 
#JÄTÄJÄLKI - Kampanjan nettisivuilla on testi, jolla voit testata, millainen kommentoja sinä olet;
 
"Et aina viitsi osallistua keskusteluun verkossa ja valikoit mitä itsestäsi verkossa kerrot. Saatat sensuroida itseäsi ehkä liikaakin. Onko sinulle koskaan käynyt niin, että kirjoitettuasi kommentin jätätkin sen julkaisematta?
Nyt on korkea aikaa ottaa itseäsi niskasta kiinni, sillä TARVITSEMME JUURI SINUA lisäämään positiivisuutta verkkoon! Ota tavoitteeksesi kirjoittaa ainakin yksi kommentti jollekin ystävälle päivittäin ja jos pidät lukemastasi verkossa, niin kerro siitä kirjoittajalle tai videon tekijälle!
Pahuuden voimille riittää, että muutama hyvä ihminen jättää toimimatta!"
 
 
Otampa siis tästä testistä kiinni ja alan enemmän kommentoimaan ja tuomaan itseäni enemmän esille. Toi on totta, että en viitsi osallistua keskusteluihin, mieluummin olen se, joka seurailee ja pohtii omassa päässä asioita. Pelkään välillä ehkä vähän liikaakin sanoa omia mielipiteitä muiden postauksiin ja kirjoituksiin.
 
 
Minkälainen kommentoija sinä olet ?
 
Jos haluat mukaan tähän kampanjaan, mene heidän nettisivuilleen ja katso ohjeet !
 
 
Kiitos positiivisista kommenteista
tehdään yhdessä maailmasta parempi ! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti