maanantai 19. toukokuuta 2014

Summer !

Kesä ! Nyt se on vihdoin täällä ! Niin ihanaa, kun on lämmintä, rakastan ! Lämpöä, aurinkoa, jäätelöä, rentoutumista; kesä sisältää kaikkea ihanaa. Tätä kesää on odotettu todella paljon, niinkuin myös viime kesääkin kun pieni prinsessa syntyi.. mutta nyt ollaan koko perhe viettämässä ensimmäistä kunnollista kesää. Vesileikkejä, yhteisiä perheen keskeisiä juttuja. Kesällä voi tehdä niin paljon enemmän kuin talvella. Kesä on paljon helpompikin lapsen kanssa, kun ei tarvitse pukea niin paljoa vaatteita. Toisaalta taas sitten on se vaara, että lapsi palaa..mutta tarpeeksi aurinko rasvaa ja varjossa oloa niin eiköhän siltäkin pahalta vältytä, toivottavasti !
 
 
 
 
Sunnuntaina oli oikein yhteinen ihana kesäpäivä. Mentiin ensimmäistä kertaa koko perheen voimin minigolffaamaan. Pelkäsin, että pienen kanssa koko touhusta tulisi pelkkä katastrofi, mutta ei ! Yllättävän hyvin selvittiin, vaikkakin pieni kaipasi huomiota välillä. Muru tykkäsi touhuta nurmikolla pelin ajan, välillä täytyi kuitenkin sörkkiä äitin ja isin palloja. Suurta harmia pienestä ei siis ollut, saatiin pelata rauhassa ja päästiin koko perhe viettämään kiva päivä :) Pelin jälkeen lähdettiin kovaa vauhtia kotiin päin, nimittäin katsomaan odotettua USA-SUOMI peliä ! ...josta ei sitten sen enempää...
 
 
 
 
Tänään vietettiin Altsun kanssa päivä tikkurilan leikkipuistossa kavereiden kanssa. Fb:ssä yhden ryhmän kautta törmäsin tälläiseen tapahtumaan (lapsi/vauva mamma miittinki) ja päätin osallistua. Hienon ilman, myös uusien tuttavuuksien takia. Oli ihanaa nähdä, miten pienet touhusivat ihan innoissaan hiekkalaatikolla auringon paisteessa. Näitä tapahtumia lisää ! Puistossa vierähti pari tuntia ja oli aika lähteä äitini ja siskoni kanssa seurasaareen viettämään tyttöjen keskistä aikaa. Meidän tuurilla ilma vaihtuikin ihan yhtäkkiä. Ensin aurinko paistoi niin ihanasti ja heti sekunnin päästä oli kunnon myrsky päällä ! Huhheijaa mitä ilmaston muutoksia.
 
 


 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti