perjantai 17. lokakuuta 2014

MAM Anti-Colic

"MAM Anti-Colic-tuttipullon tuttiosa on luonnollinen, pehmeä ja sileä, muistuttaen äidin rinnan muotoa. Leveä suuaukko helpottaa tuttipullon täyttämistä ja puhdistamista. Anti-Colic-tuttipullon erinomaisen venttiilisysteemin ansiosta pulloon ei kerry ilmaa lapsen siitä imiessä, joten täten ilmaa ei kulkeudu vauvan vatsaankaan. Tällöin yksi koliikin osatekijöistä voidaan minimoida ja lisätä vauvan hyvinvointia."


Kuulin jo esikoisen aikana tästä kyseisestä tuttipullosta paljon kehuja. Olimme kuitenkin kerinneet hankkia jo riittävästi normaaleja tuttipulloja joten tämän kokeileminen sitten jäi. Alexsandralla kun ei ollut minkäänlaisia mahavaivoja ja oli muutenkin maailman helpoin, rauhallisin vauva, eikä itkenyt turhia. Jos tilanne olisi ollut toinen, esimerkiksi jos pieni olisi itkenyt paljon tai valitellut mahavaivoja, olisimme varmastikkin kokeiltu tätä kyseistä tuttipulloa. Nyt kun pienelle tulokkaalle täytyi käydä ostamassa tuttipulloja valmiiksi, mietin kauan minkälaisia ostaisin. Tilasin netistä pari suomileijona-tuttipulloa ja Altsulta on vielä tallella pari poikamaista pulloa. Ostin tietenkin näihin vanhoihin pulloihin uudet tuttiosat (koska niitä pitäisi muutenkin vaihtaa sopivin väliajoin, eikä toisen vanhoja tule ikinä käyttää). Eilen prismassa katselin näitä koliikki pulloja ja päätin ostaa, kaksin kappalein. Olinhan kuullut näistä todella paljon kehuja. Haluan ja toivon, että alku kahden pienen lapsen kanssa menisi hyvin ja jos näihin pulloihin on uskomista, niin näillä ehkäistään pienen vauvan masuvaivoja ja turhia itkuja. Sillä taas ehkäistään äidin hermoja, jotka ovat varmasti muutenkin koetuksella, ainakin alussa (ei voi tietää). Luen mielelläni kokemuksia näistä kyseisistä Anti-Colic tuttipulloista !

Suski

3 kommenttia:

 1. Kyllä! Meillä erittäin erittäin itkuinen tyttö joka nyt jo tosin 4kk jälkeen neiti aurinko! Alkuun käytettiin normaalia tuttipulloa neidin ollessa niin kovin pieni ja lisämaitoa tissin lisäksi jouduimme antamaan! Masuvaivojen takia ostin noita pulloja ja mun mielestä 100000 kertaa vähemmän menee toisen masuun ilmaa, ihan kuulemalla jo ettei masu pulputa! Suosittelen antamaan pelkästään noista pulloista vaikka ei masuvaivaa olisikaan:) neuvolassa meille suositteli myös! Kiinteiden aloittamisen jälkeen voi sitten mielestäni "harjotella" normaalista pullosta koska onhan tuttiosa aivan erilainen:)

  VastaaPoista
 2. meillä ei ollut ollenkaan vatsavaivoja ja käytettiin näitä pulloja! :) ei nän nyt varmaan ihmeitä tee, mutta huomasin että pulautus väheni ihan huomattavasti näiden pullojen kanssa, suosittelen siis ihan ehdottomasti! : )

  VastaaPoista
 3. Meillä on käytetty molempian kohalla vain noita sekä aventin koliikkipulloja. Koliikkia kummallakaan ei oo ollu, joten en oikein osaa sanoa onko noi ollu hyviä vaiko ei, varsinkin kun ei olla normaali tuttipulloja käytetty. Ei oo mitään valittamista, mutta en siis osaa ylistääkkään näitä.

  Me ollaan ostettu noita lähinnä ehkäsevästi, ettei niitä masuvaivoja tuliskaan. Tosin kai se niin on että jos pahat mahavaivat on tullakseen, niin ne sitten tulee. Mutta jos edes lievimpiä vaivoja ehkäsis :)

  VastaaPoista