perjantai 14. marraskuuta 2014

TilannekatsausPieni tilannekatsaus, että missä mennään. Eilen sain tosiaan kätilöopistolta puhelun, sen neuvolan tekemän lähetteen perusteella. Olin ihan innoissani, että nytkö pääsen näistä kivuista eroon, mutta ei. Sain kättärille lääkäri ajan maanantaille, eli siihen asti täytyy odottaa ellei mitään itsestään tapahdu. Tai no, eihän se lääkäri aika vielä mitään merkkaa, siellä vain katsotaan tilanne. En tajua, miksei minua kuunnella. Pitäisi varmaan vetää kunnon itku potku raivarit ja esittää yli dramaattista, että saisi jotain apua ja että minua uskottaisiin. Hyvähän niiden on siellä olla, kun minä kärsin. Kivut vain pahenevat ja supistuksia tulee enemmän ja kovemmin, mutta ei vieläkään niitä kunnollisia. Elättelen nyt toiveita, että tämän viikonlopun aikana viimeistään tämä lähtisi käyntiin, ettei tarvitsisi turvautua käynnistykseen. Kuitenkin jos tämä menee maanantaille asti, odotan käynnistystä innolla. Haluan vain nämä kivut pois ja alkaa elää normaalia arkea. Meinaa tämän mamman usko ja toivo loppua ihan täysin. Tänään raskausviikko 40+5.


Meillä täällä kotona on vähän ristiriitaiset tunnelmat. Välillä menee hyvin ja välillä kaikki on ihan p**seestä. Yritän kaikin mahdollisin voimin jaksaa leikkiä ja pitää Altsulle seuraa, mutta välillä se on niin mahdotonta. Tänäänkin kaveri sai ihan järkyttävän itkuraivari kohtauksen, enkä edes tiennyt mistä ?! Nyt hänellä on sellainen vaihe, että koko aika pitäisi olla lähellä ja koko aika pitäisi tehdä jotain, hetkeäkään en saa olla rauhassa. Sitten paras juttu ikinä, Altsu kertoo minulle ihan tosissaan jotain, jos en ymmärrä, hän vetää herneet nenään ja siitä alkaa taas itkupotkut. Sekunnin päästä kaikki voi taas olla hyvin, ja raivoomisen aihe unohtuu. Tälläistä vuoristorataa täällä, tämän kaiken muun ihanan lisäksi. Ulkoilemaan ei tänäänkään lähdetty, ihan minun jaksamiseni takia. Nyt vain odotellaan. Tälläisiä kuulumisia tällä kertaa. 
Suski

8 kommenttia:

 1. Mulla oli ekaksi se yliaikakontrolli, piti käynnistää ballongin avulla, mutta lääkärin sisätutkimus oli sen verran raju, että kerkes lähtee itsellään käyntiin. Onneksi.

  Mutta toivottavasti sulla lähtis nyt käyntiin itsellään. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpää, luonnollinen käynnistyminen olis se kaikista paras :)

   Poista
 2. Jos jokainen kävis valittaa että pitää päästä aiemmin ni ois iha sekaisin kättärit ja naikkari. Kuitenkin pitää muistaa et la on aina +-2 viikkoa . Tsemppiä nyt kuitenkin! Moni nainen on odottanut reippaasti yli lasketun ja supistelut ei oo harvinaista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sulta kauheesti ymmärrystä ja myötätuntoa löydy. Kun ei ole kyse vaan siitä, ettenkö jaksais, vaan ihan puhtaasti siitä etten saa nukuttua näiden KIPUJEN takia. Mutta onhan anonyymien hyvä tulla pätemään silloin kun olen muutenkin ihan paskana, että lisää paskaa vaan niskaan niinkö? En avaudu blogissani sen takia että saisin tälläisiä kommentteja, avaudun ihan oman itseni takia, ja jos ei ole muuta kuin pahaa sanottavaa niin olkaa sitten mieluummin kirjoittamatta mitään. Kiitos.

   Poista
 3. Joko on vauva saatu maailmaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva on kotona ja kaikki hyvin ❤️ Postausta kunhan kerkiän :)

   Poista
 4. Heeeei miten meneee?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin hyvin :) vauva maailmassa ja kaikki hyvin, postausta kunhan kerkiän :)

   Poista