keskiviikko 28. tammikuuta 2015

CR-V


Jea, tuun tännekkin nyt hehkuttamaan tätä ihanuutta ! Me päätettiin, että myydään mun ford focus pois ja hommataan uusi auto. Maanantaina Kride meni töiden jälkeen liikkeeseen ja hommasi minulle honda cr-veen ! Tää on niin upee ja cool auto, ettei mitään rajaa. Neliveto, ilmastointi, nahkasisusta, automaatti jne. Nyt on turvallista ajaa, eikä jäädä mihinkään jumiin. Mitä mieltä ootte, eikö olekkin aika magee auto ? Tulevaisuudessa sitten laitetaan mustat taka ikkunat ja voi olla, että vähän tuunaillaan tätä, mutta näinkin tämä on todella siisti ja hieno auto. Päätettiin luopua vanhasta autosta, koska emme tee diissel autolla mitään, en aja nykyään niin paljoa että diisseli kannattaisi. Ja mitä olen huomannut, niin bensan ja diisselin hinnat ovat aika samoissa, joten miksikäs sitä ei voisi bensa vehje olla. Tämä unelma auto saa olla minulla monen monta vuotta, tähän en kyllä kyllästy ja tämä on todella turvallinen ja hyvä auto ajaa. Saa olla lapset ylpeitä kun molemmilla vanhemmilla on cr-veet ! Ja nyt monet varmasti ihmettelevät, että kaksi autoa ? Kyllä, molemmilla on omat autot käytössä. Kride kulkee autolla töihin ja tuunailee autoaan oman maun mukaan. Minulla on myös auto, koska liikun lasten kanssa monesti viikossa ja julkisilla en tykkää liikkua. Toki se tulisi halvemmaksi, mutta se tekisi elämästäni aika paljon vaikeempaa. Jäisin varmasti kotiin liian usein, koska koen julkisilla liikkumisen vaikeaksi, varsinkin kahden lapsen kanssa tuplarattailla. Autolla liikkuminen on paljon helpompaa ja nopeampaa. 
Suski

6 kommenttia:

 1. Voi minäkin haluaisin auton, vaikka itsellä julkisien kanssa liikkuminen onnistuukin. Tosin pitempiä reissuja, joihin tarttee paljon kamaa mukaan, niin olis helpompi suorittaa auton kanssa.

  Meillä vaan ei oikein ole varaa kahteen autoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään välttämättä ois varaa, mutta pitää vaan elää niukasti niin pystyy pitämään kaks autoa :) Me kumminkin lasten kanssa liikutaan aika paljon, ja tuplilla julkisilla liikkuminen ei kuulosta kovin mukavalta :D

   Poista
 2. mä haluun kans uuden auton... <3

  VastaaPoista
 3. Varmasti turvallinen ja hyvä peli teille, kelpaa talvellaki ajella ja mahtuu vaunut kyytiin :)

  VastaaPoista