maanantai 23. maaliskuuta 2015

Muuttokuume !


Siis voiko ihmisellä on näin kovaa muuttokuumetta ! Hinku muuttaa on todella kova, nyt heti eikä kohta. Haluaisin meille isomman asunnon, mielellään 4 h + keittiö + sauna ja mielellään vielä rivitalosta, jossa olisi oma takapiha. Sitten haaveena olisi ihanan vaalea laminaatti lattia ja kaikki huonekalut vaaleeta/valkosta. Ihana haaveilla, kun ei tiedä millon sitä saisi toteuttaa unelmiaan. Tämä haaveilu ottaa vaan niin päähän, kun haluaisin toteuttaa ihania suunnitelmiani. Meidän nykyinen asunto on pieni kolmio, ilman saunaa, kahdella parvekkeella. Toinen makuuhuoneista on todella pieni ja toinen ihan normaalin kokoinen. Senkin takia haluaisimme isomman asunnon ja enemmän huoneita, että lapset saisivat omat huoneet ja me vanhemmat myös oman makuuhuoneen. 


Nyt meillä on lapset omissa huoneissaan ja me vanhemmat punkkaamme olohuoneessa sohvalla. En todellakaan uskalla laittaa pieniä lapsia samaan huoneeseen, koska ei ikinä voi tietää mitä isompi keksii pienen pään menoksi. Ihan pienemmän turvallisuuden vuoksi, emme laita heitä samaan huoneeseen. Ja sekin vielä, että Jooa herää yöllä kerran syömään, niin en halua, että isompikin herää siihen aikaan, koska ei ole takuita, että hän jatkaisi siitä enään unia. Eli isompi asunto toiveessa. Olemme laittaneet stadille, espoon kaunpungille ja vvo:lle hakemukset, toivottavasti jostain kuuluisi jotain ja he tarjoaisivat meille mieluisan kodin. Sitä odotellessa. Odottavan aika on pitkä, varsinkin kun en ole ihan sieltä kärsivällisimmästä päästä. 


Muuttokuumeen lisäksi minulla on ihan kamala sisustuskuume ! Olisi niin ihana sisustaa kodista itselleen mieleinen. Ja odotan sitä, että pääsen sisustamaan Altsulle oikein kunnon prinsessa huoneen ja Jooalle ihanan pienten poikien huoneen. Tässäkin asiassa raha olisi todella kiva kaveri. Ilman rahaa on vähän vaikea ostaa uusia huonekaluja ja uusia sisustus juttuja kotiin. Olen muuten kuullut sellaisesta dc-fix kontaktimuovista, onko se mistään kotoisin ? Sillähän voisi ainakin näin alkuun tuunata huonekaluja muun väriseksi. Jos olette tuunailleet tuolla dc-fixillä huonekaluja tai ihan mitä vain niin minulle saa linkkailla, jos olette tehneet niistä postauksia. 



 Suski


2 kommenttia:

  1. Samanlaiset unelmat täällä <3 Paitsi että yks huone lisää vielä ja omakotitalo<3 Mäkää en uskaltanu siirtää kakkosta esikoisenkaa samaan huoneeseen ennenku se oli vuoden ikäinen. Nyt ne nukkuu kiltisti yhdessä :) Ja kolmonen nukkuu meidänkaa makkarissa, jos ei muuteta pitkään aikaan niin me vanhemmat joudutaa kans olkkarii että poika saa oman huoneen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omakotitalo ois ihan unelma ! ja se sauna <3 Joo ei noita ihan pieniä uskalla kyllä laittaa samaan huoneeseen, ei ikinä tiiä mitä voi tapahtua. Toivottavasti saisitte jostain isomman asunnon niin teiän ei tarttis nukkua olkkarissa, ei tää oikeen luksusta oo :D

      Poista