sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Ehdotuksia ?!

Kertokaapas mulle jotakin, mitä voin vauvan kanssa kotona hengaillessa tehdä. Aika tuntuu menevän hyyyyvin hitaasti näin kotona ollessa. Ollaan lueskeltu kirjoja ja leikitty leikkimatolla. Ulkonakin käydään välillä. Aamumme alkaa yleensä näin, että murunen heräilee 7-9 aikaan syömään. Siitä sitten yleensä menemme yhdessä suihkuun ja tehdään aamutoimet. Sitten muru onkin jo väsynyt ja menee aamupäikkäreille. Siinä vaiheessa mulle tulee hetki jolloin tylsistyn kuoliaaksi. Ei sitä aina jaksa siivota tai tehdä mitään, joten makoilen vain sohvalla telkkaria tuijottaen. Hyvässä lykyssä beibi nukkuu viidenkin tunnin päikkärit ja siinä vasta tylsää tuleekin ! Enkä siis itse osaa nukkua/nukahtaa, kun kerran olen jo herännyt. Kämppäkin on niin vaikea pitää siistinä, kun kaikki aina jää. Onse niin vaikeeta :D 

Meidän pieni oli myös kipeenä pari päivää.. Minä olen ollut flunssassa jo parisen viikkoa ja olen sitten tartuttanut sen Kridelle ja pikkuseenkin tarttui :( onneksi on jo paranemaan päin ja vähän vain räkäinen, ei muuta :)


Pipi :(




Sitten toinen juttu. KERTOKAA hyviä uusia/vanhoja biisejä mitä voisin kuunnella. Itselläni soi spotifyssä aina sama soittolista ja alkaa jo tulla korvista noi samat biisit :D Me siis kuunnellaan kahdestaan ollessamme melkeimpä koko ajan musiikkia ja uudet biisit ovat tervetulleita listallemme :D

Happy face ! 
Koklattiin ruokalappua ;)



Alexsandralla oli viime viikon keskiviikkona nimipäivät ja vietimme niitä kakkukahvien kera Altsun isoisoisän luona :) VP on aina yhtä iloissaan nähdessään pienen murusemme <3 Tottakai hän on ylpeä siitä, että saa nähdä neljännen sukupolvensa ja hänestä kyllä hehkuu miten onnellinen on pienestä tytöstämme <3

Ulkoilua 
Sängyssä lueskelua
Murunen pullaposki


Murusta on tullut niin isotyttö <3 Hereillä ollessaan touhuaa leikkimatolla ihan innoissaan ja istuskelee sitterissään harsoa tai lelua räpellellen. Huomaa kyllä, että pieni on tyytyväinen lapsonen, ei turhista itke ja kököttää vain ilman mitään huolenhäiviä. Syö noin 5-6 kertaa päivässä, korvikkeella siis mennään. Määrät vaihtelevat suuresti, 1ooml-200ml. Muutamasti on mennyt tuon 200 ylikin. Olen tehnyt Altsun syömis seurantaa, ja keskimääräinen päivän annos on n.800ml.  Olen myös ylpeä pikku tytöstämme, kun hän nukkuu yönsä kokonaan ja antaa meidän nukkua :) nukkumaan mennään 21-23 aikaan, riippuu mihin aikaan on herännyt iltapäikkäreiltään ja milloin on viimeksi syönyt. Ja aamulla heräillään siinä 7-9 aikaan, riippuen monelta on nukkumaan mennyt. Viikonloppuna muru teki enkan, meni nukkumaan 21 ja heräs 9 aikaan. Go beibi go !








Alexsandrasta tulee varmaan samallainen unissakävelijä minkälainen minä olin.  Puhuin ja kävelin unissani ylä-asteellakin vielä. Sitä tapahtui melko usein, melkeempä joka päivä. Se oli ihan hullua, kun aamulla piti miettiä, että mitä sitä tuli taas unissaan tehtyä :D Sen siis muistaa, kun tarkkaan rupeaa miettimään ! 
Paras unissakävely reissuni on ehdottomasta sellainen joka tapahtui Kreetan saarella ! Äitini ja isäpuoleni olivat menneet illalla viettämään aikaa, meidän nukkumaan menon jälkeen. Minä olin sitten unissani lähtenyt hotellista kävelemään tien toiselle puolelle uima-altaille, etsimään äitiä ja isäpuoltani :D Heräsin sitten jonkin ajan päästä ja ihmettelin, että "mitäää hitsiä, missä mä oon?" Päälläni oli vain t-paita ja pikkuhousut, olin tällöin 11w? Pitkän tarinan jälkeen pääsin sitten hotelli huoneeseen takaisin , huh ! 
Minulta näitä unissakävely tarinoita löytyy vaikka millä mitalla. 
Ja tämä pikkuinen siis availee silmiään ja ilmeilee unissaan. Tämä alempi kuva on ikuistettu yökukkujastamme ! 

Unissaan kukkuja !


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille lukijoille :) 


Ps. Haluaisitteko, että esittelisin kotimme? Minun piti silloin kesällä jo ottaa kuvia ja esitellä minkälainen rakas kotimme on, mutta se jotenkin jäi. Nyt kun olen vain kotona niin aikaa ainakin olisi tehdä sellainen postaus !







8 kommenttia:

  1. Tuitui, teidän pikkusella on samanlainen söpö rusetti ku minkä meidänki Nuppu omistaa. :) Mä oon välillä tullu tohon ihan samaan tilamteeseen: tekemisen puute! Viime viikolla aloin kattelee Once upon a time ensimmäistä tuotantokautta ja siitä oli PALJON iloo! Alotin jopa tänään kattomaan alusta uudestaan. :D Onko sulla mitään esim sarjaa jonka tuottarit voisit ostaa? Me ollaan Nupun kanssa tykästytty ainakin tota "olipa kertaa" kattomaan. :) Blogi on myös yks hyvä, jota on kivaki kirjotella jos ei esim. oo mitään muuta. Mä aloin kirjottamaan uudestaan lifestyle -blogia mamma-ajasta (tietenkin) ja keksin aina uusia aiheita joista kirjottaa. :) Oisko sulla mitään sellasta? Esim. meikkaus, ruuanlaitto, vaatteet, tms tms. :) PS. oon huomannu, että teillä mennään aikalailla samalla tapaa ku meilläkin. Jopa ruokailimäärät on ja vaihtelee samanlailla ku meillä heh! :) Söpö ja kaunis pieni neiti teilläkin. <3
    http://llifeoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihana pieni tytsy teilläkin siellä <3 Voisin etsiskellä netistä jotain mitä voisin katsella, mutta sitten tulee se mielentila "en jaksa" :D sitten taas vaan löhöilen tekemättä mitään. ja nyt kun ollaan oltu kipeitäkin niin ei olla joka päivä käyty ees vaunuilemassa. Blogin kirjottaminenkin on niin "työlästä" ettei sitäkään "jaksa" tehdä, oon niin aikaan saamaton :D Tuli mieleen, että missäs päin Helsinkiä asut?

      Poista
    2. Joo, tuttu juttu täälläkin välillä tulee ne päivät jolloin oon ku makarooni eikä jaksa mitään tehdä. :D Ja mäkin kävin tossa parisen viikkoa sitten läpi jokun asteen flunssan. Se ei ONNEKSI kestäny mulla kuin vaan yhden päivän mutta kokoajan pelotti että tarttuu pikkuseen tai että poden sitä itse viikkoja (kuten yleensä).
      Konalassa asun. :) Muistelisin et kirjotit blogiin joskus että käytte pitäjänmäen neuvolassa? Vaii muistanko väärin? Kumminkin, me(kin) käydään neuvolassa siellä! :)

      Poista
    3. Täällä ollaan vieläkin flunssassa.. Ai asut noin lähellä ! Sitähän vois joskus vaikka treffata ;p

      Poista
    4. Vasta nyt tajusin tulla kattomaan ootkos vastannu vaikka sun blogia seuraanki tiheesti! :) Joo, täällähän me! Missäs päin te nyt asuittekaan? :) Toden totta, vois treffata joku päivä! Olis tosi kiva ja vauvatki pääsis tutustumaan! Vieläpä kun ovat niin saman ikäisiä. :)

      Poista
    5. Me asutaan tässä pitkussa. tai onkohan tää nyt talin puolta, mutta silti. Tiedätkö missä on pitskun s-market, about sitä vasta päätä asustellaan. :) Eihän noilla beibeillä tosiaan paljon "ikä" eroa oo, voisivat ihmetellä keskenään :D

      Poista
    6. Joo, taidan tietää! :) Voi vitsi kuinka sattuki! Ja tosiaan, voisivat yhessä ihmetellä heh. :D Niin sopivasti kun vielä molemmat on tyttöjä! :) >> samanlainen ajatusmaailma! ;)

      Poista